Super Mario Run har hatt millioner av nedlastinger, men bare 3% av kjøpene

Da Nintendo lanserte den nye Super Mario Run på iOS App Store under strategien “spill gratis og betal bare en gang”, lurte alle på hvor mange spillere som ville betale € 10 for å låse opp fullversjonen.

Et analysefirma har endelig fått svaret på det store spørsmålet. Det anslår Newzoo-selskapet bare 3% av spillerne som lastet ned Super Mario Run på sin iPhone eller iPad, har bestemt seg for å kjøpe spillet.

Super mario løp

Super Mario Run oppnådd 4 millioner dollar fordeler, men den har ikke nådd suksessen med Pokémon GO, sannsynligvis på grunn av sin markedsføringsstrategi og dens eksklusivitet på iOS.

Og du, har du kjøpt Super Mario Run på iPhone eller iPad?

Selv om 3% av nedlastningene er en ganske god ting, med tanke på at i Candy Crush bare 2% betaler for å spille, er forskjellen at Nintendo ville tjene mye mer på freemium-modellen.

Super mario løp

Hvis du stopper opp for å tenke på det, er Candy Crush Saga fortsatt på toppen av App Store sin toppinntektsrangering i mange land, og at spillet har gått av moten i årevis. Mens derimot Super Mario Run forblir i posisjon 7 (USA) og i posisjon 12 (Spania).

Newzoo anslår at Super Mario Run hadde generert mer enn $ 30 millioner fordeler, og 3 millioner spillere har kjøpt fullversjonen. 3% av spillets 90 millioner nedlastinger. ”

Super mario løp

Den første dagen da den ble lansert på iOS App Store, tjente Super Mario Run 4 millioner dollar i omsetning, og Apple kunngjorde at spillet hadde satt en ny nedlastningsrekord med 40 millioner nedlastinger på 4 dager.

Hvis du er en Nintendo-fan, men ikke har blitt overbevist av Super Mario Run eller Pokémon GO, ikke bekymre deg, fordi selskapet planlegger å lansere nye spill i 2017, inkludert Dyreovergang og Brann-emblem.

Spor | 9to5Mac