Super Mario Run krever internettforbindelse, ingen frakoblet modus

Knapt Det er noen dager før Super Mario Run offisielt når iPhone og iPad, og det er derfor du i disse dager hører mye om dette etterlengtede spillet som vil treffe App Store med Nintendo. Vel, i dag har det vært mulig å vite en annen egenskap om dette spillet, og det er at det ikke vil ha en offline modus.

Hva betyr dette? Veldig enkelt, det For å kunne glede deg over Super Mario Run på iOS-enheten din, må du være koblet til Internett, enten gjennom et WiFi-nettverk eller gjennom din mobile dataplan.

Tilsynelatende, Årsaken til at de ikke har gitt noen offline modus for Super Mario Run, er å unngå problemer relatert til piratkopiering. Hvis du vil vite mer om dette emnet, inviterer vi deg til å fortsette å lese, da vi vil forklare flere detaljer nedenfor.

Piratkopiering, grunnen til at Super Mario Run krever en Internett-tilkobling

Nintendo er bekymret for piratkopieringsrisiko ettersom spillet vil bli utgitt i 150 land på millioner av enheter. Og tilsynelatende er internettforbindelse nøkkelen til å unngå den, fordi den brukes til å oppdatere spillsikringer og for å synkronisere fremgang på tvers av enheter.

Super Mario Run er klar til å treffe App Store senere denne uken, det er til og med mulig å laste ned spillbare demoer på iPhone og iPad for å gjøre ventetiden morsommere. Det er det første Super Mario-spillet for iOS og millioner av brukere i verden er ivrige etter å laste det ned til enheten sin.

Super Mario Run har ikke frakoblet modus.

I denne versjonen må brukeren bruke berøringskontrollene for å hoppe til andre plattformer, hindringer og samle mynter til den mest berømte rørleggeren i verden. Imidlertid er det en liten detalj som litt kan overskygge ankomsten av Super Mario Run, og det er det spillet vil kreve en internettforbindelse for å spille, noe som begrenser appellen til et mobilspill betydelig.

Shigeru Miyamoto har forklart i et fersk intervju med Mashable at Super Mario Run vil kreve en konstant internettforbindelse for å kunne spille. Og er det selskapet er bekymret for personvernet til programvaren.

På den andre siden påpeker han det de vil sørge for at Super Mario Run-brukere kan glede seg over det helt trygt og at de er i stand til å spille i et stabilt miljø. I tillegg kommenterer Miyamoto at de ønsket å kunne dra nytte av den nettverkstilkoblingen med alle de tre tilgjengelige modusene for å holde alle modusene sammen og tilby spillet på en måte som gjør programvaren sikker.

Spor | 9to5Mac