Super Mario Run slår Pokémon GO og har rekordnedlastinger ved lanseringen

Siden Apple kunngjorde samarbeidet med Nintendo i løpet av det siste keynote Fra 7. september har det vært mye snakk om Super mario løp. Ikke overraskende er det den første tittelen som den japanske giganten lanserer for mobile enheter og årets mest etterlengtede spill. Og den har selvfølgelig kommet eksklusivt for iPhone og iPad.

I iPadizate har vi informert deg slik at du vet alt om det nye eventyret til den mest berømte rørleggeren i verden: hva er deres verdener og nivåer, hva kan spilles gratis og hva ikke, og vi har til og med prøvd å vise deg i aksjon. Og det er at Super Mario Run har som mål å være et av de mest fremragende spillene i App Store.

Super Mario Run bryter rekordnedlastinger på sin første dag

Denne eventyrtittelen baserer sin drift på mekanikk så enkel som automatisk forhånd og berører på skjermen. Det kan virke som et priori for enkelt spill til å overgå andre tilgjengelige i den brede katalogen for iOS-enheter. Imidlertid ser det ut til at enkelhet er et poeng i favør, og selv om har ikke frakoblet modus og krever internettforbindelseDu kan allerede skryte av å være en vanskelig suksess å matche.

Ikke gå glipp | Vil du få Toad, Luigi, Yoshi, Princess Peach og Toadette i Super Mario Run? Vi forteller deg hvordan

Som det fremgår av TechCrunch-mediet, Super Mario Run nådde 5 millioner nedlastinger på dagen lanseringen. Denne astronomiske figuren er kanskje ikke nøyaktig, siden andre medier peker på nesten 3 millioner. I alle fall står vi overfor en rekord som ikke engang den allmektige Pokémon GO kan få.

Super-Mario-Run-capturas-1

På hans første dag, Niantic-spillet nådde 900 000 nedlastinger, et tall som ikke bør bli trukket, men som er mye lavere enn det som er oppnådd av Mario. Det er også sant at lanseringen av disse to super hits ikke har funnet sted på samme måte: Super Mario Run har blitt utgitt samtidig for 150 land og Pokémon GO hadde en forskjøvet utgivelse, på grunn av komplikasjonen med å administrere serverne deres.

Se på | Super Mario Run: kjøp eller ikke, det er spørsmålet

Tallene gjør det klart interessen generert av Super Mario Run har vært veldig høy, i stor grad takket være en effektiv reklamekampanje utført av Nintendo. Men også fordi navnet på denne karakteren er så kjent at hans ankomst til en ny plattform som iOS har mye ringvirkning. Suksess fra nå av avhenger av den gode opplevelsen det gir brukere, dette er et langdistanseløp og Mario kommer til å finne ganske mange hindringer på vei til vimpelen.