Super Mario Run trenger ikke Android for å overstige 50 millioner nedlastinger

Nintendo gnir seg i hendene med suksessen med det første spillet det har utviklet eksklusivt for mobile enheter. Til tross for at de ikke høster veldig gunstige anmeldelser blant brukere som allerede har spilt den, Super Mario Run var årets mest forventede tittel for iOS, og dette gjenspeiles i tallene.

lanseringsdag over hele verden, med omtrent 5 millioner nedlastinger, den overgikk en annen tungvekt som Pokémon GO, som fikk rundt 900 000 nedlastinger på sin første dag. Husk også det Nintendo ga ut spillet samtidig for 140 land og tittelen Niantic gjorde det gradvis.

Mario trenger ikke være på Android for å knekke nedlastningsrekorder

I en pressemelding som Nintendo ga ut 21. desember, mindre enn en uke etter lanseringen, uttalte det japanske selskapet at tittelen hadde overskredet 40 millioner nedlastinger over hele verden. Men i dag kunngjør de fra Nintendo Everything det Super Mario Run overstiger allerede 50 millioner nedlastinger.

Se på | Vil du få Toad, Luigi, Yoshi, Princess Peach og Toadette i Super Mario Run? Vi forteller deg hvordan

De spesifiserer imidlertid ikke hvor mange av de millionene brukere som har kjøpt spillet som, selv om det kan prøves gratis, for å låse opp alt innholdet vi må betale for pris på 9,99 euro. Dette er kanskje det mest kontroversielle poenget for Nintendo. Siden selskapet ikke oppgir tall, Vi kan ikke ha en prosentandel som indikerer at spillerne blir beholdt.

Super Mario løp 50 millioner

Det kan interessere deg | Super Mario Run: kjøp eller ikke, det er spørsmålet

Faktisk er AppStore full av negative meninger og kritikk fra brukere som ikke finner prisen på Super Mario Run tilstrekkelig. Men det enorme trekket som den populære rørleggeren fra den japanske fabrikken har blitt tydelig, fordi du trengte ikke være på Android-enheter – det ser ut til at det kunne nå dem i 2017 – å bryte nedlastingsposter. Det du må gjøre nå er mer komplisert: hold deg oppe etter boom første. Tror du at han vil få det til?

Tabla de contenidos