Swiftkey kan komme til iPhone (iOS)

Swiftkey kan komme til iPhone (iOS)

En av fordelene som til nå har hatt Android mot iOS Det er muligheten for å tilpasse mange av delene av systemet med tredjepartsapplikasjoner. Et av disse modifiserbare aspektene i Android er tastaturtemaet. Mens det er sant at tastaturet til iOS Det har alltid hatt en eksepsjonell ytelse og det med ankomsten av iOS 7 Det er gjort mye arbeid i denne forbindelse det er mange tredjepartsløsninger i Android, som SwiftKey, som gir funksjoner aldri sett på iOS.

SwiftKey Det er et av de mest nedlastede tastaturene i Android-verdenen som tilbyr funksjoner som få tastaturer i dette operativsystemet kan tilby. Derfor er mange av brukerne av iOS som har sett hvordan dette tastaturet fungerer i Android-terminaler og har verifisert de utmerkede egenskapene, ønsker at Apple skal bytte aksjetastaturet til iOS av en av dem som er utviklet av tredjeparter som denne Swiftkey.

I forhold til dette har vi nettopp fått en lekkasje som et bilde fra evleaks hvor nysgjerrig vi kan se hvordan det ville være SwiftKey i en Iphone 5s. Selvfølgelig er dette ikke mer enn det, en lekkasje, men gitt historien om suksess fra kilden i fortiden på forskjellige lekke spørsmål, er det verdt å gi den litt troverdighet. Imidlertid kan dette bildet bare være en strategi for utviklerne av SwiftKey å gi det publisitet og relevans, være klar over at det ville skape en røring i nettverket se SwiftKey i en Iphone 5s.