contadores Saltar al contenido

Ta et bilde og søk med henne i Bing

Teknologi overrasker oss litt mer hver dag, og hos iPadizate er vi oppdatert med hver eneste av teknologiframstringene for iOS-enhetene våre. I dag forteller vi deg det nye funksjonalitet som Microsoft har innarbeidet i appen til nettleseren din for enhetene våre.

Bing, søkemotoren til Redmond kom for å konkurrere direkte med Google. Til tross for den dårlige mottakelsen den hadde, har den etter hvert vunnet hjertene til noen brukere; så vel som Apples, som forlot Google som standard søkemotor – ønsket ikke å favorisere skaperen av det eneste mobile operativsystemet som konkurrerer med det.

bing

Bing lar deg nå søke fra bilder

Ja, som du nettopp har lest, lar Bing deg gjennomføre et internetsøk fra et bilde, fungerer mer enn slående. Vi kan ikke benekte nytten av denne funksjonen – som selv om den er langt fra Google Now on Tap – å kunne søke etter noe du nettopp så og ikke en gang vet navnet sitt.

Teknologien søker å legge til rette for den dagligeBevis for dette er den nye funksjonaliteten til Bing-applikasjonen for iOS.

Bing-brukere kan velge en eksisterende bilde på hjulet ditt, eller ta et bilde fra samme applikasjon, og Bing vil søke etter lignende bilder på Internett. Disse bildene kan beskjæres for å fokusere søket på objektet som interesserer oss mest – for å forhindre at det blir unyttige resultater. De samme bildene som søket gir deg, kan faktisk klippes ut for å utføre et nytt søk gjennom dem.

bing

Denne funksjonen har en veldig mye som Google Goggles, som ble en Google Søk-funksjonalitet for iOS. Senere ble denne funksjonaliteten fjernet fra applikasjonen – hvis du var brukere av den funksjonaliteten, ikke nøl med og prøv den i Bing-appen.

For sin del har Microsoft i oppdateringen av applikasjonen også lagt til at det kan varsle deg når en film du vil se være tilgjengelig for streaming, samt søke etter bussruter og ruteplaner på deres online kart.

Bing-appen

Dessverre Bing-appen bare tilgjengelig for USA, så ikke alle vil kunne få tilgang til applikasjonen. Vi tror imidlertid at det ikke vil gå lang tid før jeg ankommer landet vårt.

Finn ut om noen med en iPhone har blokkert nummeret ditt.

Hva synes du om denne nye Bing-funksjonaliteten? Var du brukere av Google Goggles? Legg igjen din mening i kommentarene!