contadores Saltar al contenido

Ta ut dine perfekte selfies med Facetune med noen sekunder redigering

Hvis du har en Instagram-profil, vil du sikkert følge mer enn en bruker som alltid fremstår som perfekt eller perfekt i selfies. Glatt hud, null mørke ringer, perfekt smil … Takket være Facetune kan du også lage perfekte selfies på få sekunder.

Hvem liker ikke å alltid se bra ut på bilder? I dag i App Store kan du finne et bredt utvalg av fotograferingsredigeringsapplikasjoner, hvorav Facetune, en av de enkleste og mest komplette.

Retusjiser selfiene dine med Facetune.

Hvert bilde kommer alltid godt med en touch-up, men liten, for å se perfekt ut. Og for å få det til Facetune tilbyr en serie veldig enkle kraftige verktøy å bruke over hele verden.

Hovedfunksjonene i Facetune for iOS

Facetune er et fotoredigeringsprogram for iPhone og iPad med et veldig brukervennlig grensesnitt, selv om det ikke forhindrer det fra å være en veldig kraftig redaktør. Takket være denne applikasjonen Du kan forbedre portrettene og selfies på få sekunder, for å være perfekt i alle bildene dine før du deler dem på sosiale nettverk.

Andre sier at Facetune gjør retusjeringsverktøy som ligner de som tilbys av Photoshop tilgjengelig for vanlige brukere. Også, du trenger ikke å være profesjonell, fordi de er veldig enkle verktøy å bruke, så mye at det vil virke utrolig.

Retusjiser selfiene dine med Facetune.

Med Facetune kan du oppnå et perfekt smil takket være verktøy som lar deg forstørre eller foredle det, fremheve det og til og med lysne tennene på en veldig naturlig måte. På den andre siden, Facetune gir muligheten til å myke huden, fjerne flekker, forbedre tonen og mye mer.

Vil du endre fargen på øynene dine? Med Facetune for iPhone kan du få det på et øyeblikk, aldri bedre sagt. I tillegg har den også verktøy for å fjerne den røde og hvite fargeeffekten som kan komme ut av øynene fra blitsen.

Retusjiser selfiene dine med Facetune.

Men det er ikke alt, Facetune har verktøy for å fylle områder med hår, fjerne grått hår og de hårene som går tapt. På den annen side også du kan gjøre en ansiktsomlegging, bruke digital sminke og gjøre generelle forbedringer av fotografering med filtre, belysning …

Last ned Facetune på din iPhone eller iPad

Facetune er tilgjengelig i App Store eller ved å klikke på lenken under disse linjene for € 3,99 for iPhone-versjonen og € 4.99 for iPad-versjonen. Den er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch og krever iOS 7 eller en senere versjon av operativsystemet.

Hva synes du om Facetune? Visste du at dette programmet redigerer bilder med din iPhone? Fortell oss din mening i kommentarene!