TABELL TOPP RACING, kjør på full fart i dette iPad-spillet

TABELL TOPP RACING, kjør på full fart i dette iPad-spillet

Table Top Racing er et racingspill for iPad hvor du vil ha muligheten til å glede deg over spennende løp på et bord. Bilen din vil være en miniatyr, og du vil tro at du kjører en autentisk micromachine. Du vil pilotere på et bord med alle komponenter, kopper, glass, bestikk, mat og uendelige gjenstander med god grafikk som gjør at du har det gøy i denne lille verdenen. I Table Top Racing kan du velge mellom 10 fullt oppgraderbare biler som skal kjøres på de 8 kretsene som dette spillet har forberedt for deg.

TABLE TOP RACING, et veldig komplett racingspill med en flott grafikkmotor å spille fra din iPad

Kontrollene i Table Top Racing er veldig enkle og intuitive. Du kan velge standardkontroller og betjene racerbilen din med piler som vises på høyre og venstre side av skjermen. Du kan også flytte bilen ved å vippe iPad-en i den retningen du ønsker.

I denne typen racing er alt verdt det, og avhengig av kretsløpet du er i, kan du ta noen power-ups for å bokstavelig talt knuse dine rivaler. Seier oppnås ikke bare ved å løpe, ødelegge mulighetene til dine rivaler når du er i nærheten av dem.

Table Top Racing stiller fire forskjellige typer mesterskap til din disposisjon gjennom 8 forskjellige kretsløp. I dem kan du låse opp til 30 prestasjoner og mer enn 30 spesielle hendelser. Du vil også finne det alternativet du liker mest i de 6 forskjellige spillmodusene.

Når du går gjennom nivåene i Table Top Racing vil du tjene mynter som vil hjelpe deg å kjøpe nye biler og endre de du allerede har. Du kan forbedre akselerasjonen, hastigheten, grepet, turbo og til og med mengden og kvaliteten på våpnene den har installert.

Her er Table Top Racing-videoen for iPad:

Table Top Racing er et av de morsomste bilkjøringsspillene vi har testet på vår iPad. Grafikken er veldig bra, og motoren som følger med spillet gjør at du kan kjøre uten hopp på noen iPad-modell, selv på iPad Mini. Standardkontrollene er flotte, og du trenger ikke å vippe iPad for å føle hastigheten. En av de beste funksjonene ligger i muligheten for å spille i online modus med opptil fire venner samtidig. Table Top Racing er et universelt spill, og det har synkronisering med iCloud, slik at du kan fortsette spillet fra iPad, iPhone eller iPod Touch.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!