contadores Skip to content

Takket være iOS 13 og iCloud Drive kan du dele en mappe med hvem du vil

Det er mulig at de aller fleste brukere tror at iOS 13 ikke kommer med gode nyheter, men det er ikke sant. Det er mulig at endringene visuelt er få, men for å være ærlig, Hva ville du endret med iOS-designet?

Den nye oppdateringen som for øyeblikket er i beta kommer med mange endringer på det interne operasjonsnivået som vil forbedre vår erfaring og bruk. En av disse endringene er muligheten til å dele en iCloud Drive-mappe med flere mennesker veldig enkelt, er det en funksjon som er tilgjengelig i både iOS 13 og iPadOS.

Hvordan dele en mappe i iOS 13

Files-appen har gjort et enormt sprang fremover på iOS 13 og iPadOS. Nå har vi det en filbehandler som ligner mye mer på den vi har på Mac-en, med mulighet for å lese USB-pinner eller eksterne harddisker, kunne lagre filer og lage mapper i enhetsminnet og mye mer.

Blant alle disse nyhetene vi nå har muligheten til del en mappe med en eller flere personer egentlig ganske enkelt. For å gjøre det, må vi bare følge disse trinnene:

  • Vi går til søknaden Records.
  • Vi går inn i seksjonen iCloud Drive.
  • Trykk hardt, eller hold nede, mappen som vi vil dele.
  • Du kan dele flere mapper samtidig ved å trykke på Å velge.
  • Klikk på Dele.
  • I delingsmenyen kan vi velge måten vi vil ha del mappen og legg til enda flere mennesker.
  • Ved å legge til folk vi kan rediger hvis vi vil at de bare skal se filene, eller at de også kan redigere dem og gjøre endringer.

Det er en veldig interessant funksjon som vil tillate oss ha en delt mappe med hvem vi vil, kan du få tilgang til disse filene når du vil og redigere dem som du vil og når du legger til nye filer vil du også se dem. Uten tvil et skritt fremover i produktiviteten, men det kan også være veldig nyttig på en daglig basis.

Dette er en av de nye funksjonene til iOS 13 og iPadOS som vi garantert vil bruke mest, men det er mange flere, etter å ha prøvd de første betasene, har vi funnet mer enn 100 skjulte nyheter om iOS 13 som ingen har snakket om.