Teamfight Tactics er nå tilgjengelig i iOS App Store for iPhone og iPad

Teamfight Tactics

For noen måneder siden kunngjorde vi ankomsten av Teamfight Tactics, et av de nyeste spillene utviklet av Riot Games, for mobiler og nettbrett, inkludert selvfølgelig iPhone og iPad. Det har gått en stund siden den gang, og utvikleren har ikke sluttet å teste spillet for å ta det med til mobile plattformer en anstendig versjon av brukerne av disse. Dermed har de i dag bestemt seg for å lansere dette strategispillet på App Store, med kompatibilitet for iPhone og iPad.

Det nye Riot-spillet ble født på en måte som i fjor gikk inn i League of Legends-klienten, og som litt etter litt har blitt en av selskapets største spill, spesielt nå som de har lansert utviklingen av forskjellige prosjekter, inkludert en mobil versjon av League, en annen av hans nye kortspill Legends of Runeterra, og selvfølgelig denne fra Teamfight Tactics. Og etter en tid med tester begrenset til noen regioner, kan vi nå laste den ned.

I Teamfight Tactics vil vi ha muligheten til å møte syv rivaler i en konstant kamp der vi vi bestemte oss for hvilke mestere som utgjør laget vårt og i hvilke posisjoner vi plasserer dem. Gjennom rundene vil vi få gull og gjenstander som vi kan forbedre laget, og litt etter litt vil vi kunne svekke motstanderne til å vinne førsteplassen. Og alt dette med et klassifiseringssystem som vil gi oss muligheten til å klatre gjennom forskjellige områder.

Teamfight Tactics

Det kan interessere deg | Legends of Runeterra, kortspillet fra skaperne av League of Legends, kommer til iOS

Dette nye spillet er allerede tilgjengelig i App Store for nedlasting, selv om du allerede har spilt PC-versjonen, vil du merke at det fortsatt mangler mange alternativer. Det ser ut som det fremdeles handler om en utviklende versjon, og Riot vil oppdatere den for å gi den samme opplevelsen som vi allerede likte på datamaskinene våre, så ikke bekymre deg hvis du får flere problemer enn vanlig til å begynne med.