Tekniser Tek 807D, nytt Android-spillbrett for € 150

Tekniser Det er det siste selskapet som planlegger å lansere et 7-tommers Android-nettbrett designet spesielt for spill. De Tekniser Tek 807D Det er et Android-nettbrett med en dual-core prosessor og som har tilpassede knapper på sidene.

Det forventes lansering i Europa er planlagt til i sommer og vil gjøre det til en veldig interessant pris, siden den vil selge for rundt € 150

Lanseringen av denne nye konsollen / nettbrettet plasserer 807D Tek i samme nisje som Archos GamePad og JXD S7300 (selskap som vi allerede har fortalt deg om for lansering av en klon av PS Vita.

Når det gjelder Tekniser Tek 807D funksjoner, For å fortelle deg at dette nettbrettet har en Rockchip RK3066 ARM Cortex-A9 dual-core prosessor, en firkjernet ARM Mali 400 grafikkprosessor, 1 GB RAM og 8 GB lagringsplass, pluss et microSD-kortspor for ekstra lagring.

Når det gjelder skjermen er den 7 tommer, og den har en oppløsning på 1024 x 600 piksler med et kapasitivt 5-punkts multi-touch-panel. Nettbrettet har også en HDMI-utgang hvis du vil leke med den ved å koble den til en TV eller skjerm.

Nettbrettet veier omtrent 368,54 gram, og som Teknizer-batteriet sier, skal det vare i omtrent 9 timer.

Hilsen fra dypet av bytene.