Telefónica kunne selge iPad i Spania

iPad-telefon

I henhold Nyheter telecinco som har kontaktet selskapet, og de har forsikret at det er de som vil markedsføre det nye Tablett av manzana. Og selv om de sier at de er i kontakt, men det fortsatt ikke er noe lukket, forklarer de samme kildene at “med all sikkerhet” vil de være de som skal markedsføre og distribuere det i Spania.

Selv om det fremdeles ikke er noen klare datoer, vil iPad den selges om sommeren og salgsprisen vil ikke variere med tallene som tilbys i USA, derfor vil kostnadene være rundt:

  • 16 GB: € 356
  • 32GB: € 437
  • 64GB: 499 €

Og legg til omtrent € 90 til hver modell hvis du vil legge til 3G-alternativet.

Det høres underlig ut muligheten for at den “eksklusive” kommersialiseringen av iPad være med Telefónica ja Steve Jobs sa i går at enheten vil være det gratis. Dette betyr at operatøren vil selge enheten, men du kan ikke binde den til tvangskontrakter på 18 eller 24 måneder hvis du har tenkt å selge den til de nevnte prisene.

For eksempel i Belgia hvor iPhone er gratis, selges utelukkende med operatøren Mobistar, men jeg insisterer på at de bare selger det. Man kan gå inn i butikken, kjøpe en (uten noen plan), gå ut og gå til konkurransen og legg et SIM-kort med en annen plan.