contadores Saltar al contenido

Telefonstasjon, den beste filutforskeren, lav pris

I App Store kan du finne applikasjoner for nesten hva som helst, og hvordan kan det være ellers, det er også noen filutforskere. Phone Drive er den beste filutforskeren, og nå kan du få den til en veldig redusert pris i en begrenset periode.

Phone Drive er en filutforsker som lar deg gjøre det lagre, se og administrer filer på din iPhone eller iPad. I tillegg kan du koble til applikasjonen fra hvilken som helst datamaskin gjennom WiFi-nettverket og overføre filer ved å dra og slippe dem direkte fra Mac Finder eller Windows Utforsker.

Telefonstasjon for iOS.

Neste vi forteller deg noen flere detaljer om Phone Drive for iOS slik at du kan se hva den er i stand til. Så hvis du er interessert, kan du laste den ned akkurat nå og dra nytte av den betydelige rabatten den har, siden den nå koster bare € 0,99.

Administrer og administrer alle filene på din iPhone eller iPad med denne utrolige applikasjonen

Phone Drive lar deg se på dokumenter, det er også en PDF-leser, musikkspiller, bildeviser, stemmebryter, tekstredigerer og filbehandling som støtter en stor del av filoperasjoner. For eksempel, slette, kopiere, flytte, dele, komprimere og dekomprimere blant annet.

Denne applikasjonen er ansett som den beste filutforskeren av mange brukere, og det er ikke rart, siden det er en av de mest komplette i app store. Phone Drive har også støtte for skylagring med hovedtjenestene som Dropbox, iCloud, Google Drive eller One Drive blant andre.

Telefonstasjon for iOS.

Telefonstasjon støtter også å lese PDF-dokumenter så vel som andre Microsoft Office, iWork, tekst- og HTML-dokumenter. På den annen side er den i stand til å lage din egen lydspilleliste med repetisjon, tilfeldig spill, fjernkontroll og mer.

En stor fordel med Phone Drive er det lar filer overføres mellom datamaskinen og iOS-enheten med passordbeskyttelse. I tillegg kan du også utveksle filer med andre iPhone og iPad ved hjelp av Bluetooth- eller WiFi-tilkoblingen.

Telefonstasjon for iOS.

Last ned Phone Drive på din iPhone eller iPad

Phone Drive er en universell applikasjon som er gyldig for både iPhone og iPad og finner du i App Store. Faktisk Den har 50% rabatt i en begrenset periode, og du kan få den for bare € 0,99.

Ja, det er ikke kjent hvor lenge denne rabatten vil vareSå hvis du er interessert i å laste ned denne applikasjonen, bør du ikke vente enda et sekund, for da kan det være sent.