free estadisticas Saltar al contenido

Telegram for iOS-oppdateringer med nye funksjoner

abril 27, 2020

Guttene til Telegram er vant til brukerne sine til å gi ut oppdateringer så ofte for å inkludere forbedringer og nye funksjoner. De støttet nylig Split View, Slide Over og watchOS 2 og Telegram er nå oppdatert for å inkludere nye funksjoner, noen relatert til gruppechat.

Telegram er en av hovedrivalene til WhatsApp, og det er at denne direktemeldingstjenesten har flere og flere brukere over hele verden. Og det er ikke for mindre, siden Telegram snur WhatsApp rundt på mange måter, ikke bare i oppdateringshastigheten, men også i funksjoner og sikkerhet, blant annet.

Telegram mottar en ny oppdatering for iOS.

I dag skal vi fortelle deg om de nye tingene som versjon 3.3 av Telegram for iOS bringer, som du allerede vet kan brukes på både iPhone og iPad. La oss dra dit

Mer om iPadizate | Telegram er oppdatert og legger til hurtig responsfunksjonen.

Hovednyheter om versjon 3.3 av Telegram for iOS

Versjon 3.3 av Telegram for iOS-enheter bringer med seg noen veldig interessante nyheter relatert til gruppechat. For eksempel nå er det muligheten for å ha flere administratorer, som kan endre navnet på gruppen, bildet, samt legge til og utvise medlemmer.

Telegram mottar en ny oppdatering for iOS.

I tillegg er en annen nyhet med denne versjonen av Telegram relatert til grupper nå skjer medlemmene grensen til å være 1000, mens før den var 200. Selv om det må sies at vi ikke finner mye bruk for denne utvidelsen, for hvis en gruppe på 50 personer kan være sprø i seg selv, kan du tenke deg om den har 200 eller 1,00!

På den annen side, når du nå mottar et varsel om en ny melding kan du svare raskt uten å måtte forlate samtalen du var i. For å gjøre dette må du bare trekke varselet som vises øverst på skjermen for å vise ruten du vil skrive.

Telegram mottar en ny oppdatering for iOS.

Til slutt, for å si at Telegram nylig inkluderte kanalene i en tidligere oppdatering. Nå med versjon 3.3 Hvis du er på en kanal som du mener bør vurderes for innholdet som sendes på den, har du muligheten til å rapportere direkte til Telegram slik at de har ansvaret for å gjennomgå det og iverksette tiltak de anser som hensiktsmessige.

Last ned Telegram nå på din iPhone eller iPad

Telegram er en universell applikasjon, kompatibel med både iPhone og iPad. Det kan fås helt gratis, og som du ser har det mange funksjoner som får deg til å elske det fra første øyeblikk.

Hos iPadizate bruker vi Telegram daglig, og vi synes det er en flott applikasjon som tilbyr en virkelig god service. Og du, er du mer WhatsApp eller Telegram? Hva synes du om de nyeste funksjonene som er introdusert i versjon 3.3?