free estadisticas Saltar al contenido

Telegram-oppdateringer og legger til hurtig responsfunksjon

abril 27, 2020

Nå vet du helt sikkert hva Telegram er, en av multiplatform-direktemeldingstjenestene som konkurrerer direkte med WhatsApp og har blitt det perfekte alternativet. Nå har Telegram fått en ny oppdatering for iPhone og iPad for å legge til forskjellige ting, inkludert støtte for raske svar.

Telegram mottar oppdateringer fra tid til annen for å legge til nye funksjoner og forbedringer. For ikke lenge siden lanserte de en ny versjon for å inkludere en fane for klistremerker og smarte varsler, slik kollegene våre på Andro4All en gang har kommentert.

Telegram er oppdatert for å inkludere raske svar fra iOS 9.

Det har knapt en uke siden Apple ga ut den endelige versjonen av iOS 9 og Telegram har allerede gitt ut en oppdatering med flere interessante nyheter. Neste vi forteller deg hva er de nye tingene som er inkludert i versjon 3.2 av iPhone og iPad-applikasjonen.

Hovednyheter om versjon 3.2 av Telegram for iOS-enheter

Den første nyheten er at kanalene når Telegram, der du kan spre meldinger på en massiv måte til et ubegrenset antall mennesker. I tillegg må det sies at disse nye kanalene erstatter de gamle sendingene.

Telegram er oppdatert for å inkludere raske svar fra iOS 9.

En annen veldig viktig nyhet med den nye versjonen 3.2 av Telegram er ankomst av raskt svar fra varslene fra iOS 9. I iOS 8 var raske svar gjennom selve varselet bare mulig med Messages-appen, men nå har Apple åpnet dørene for andre applikasjoner.

På den annen side Telegram inkluderer nå også nye fotoredigeringsverktøy. Disse verktøyene er Tint, Fade og Curves, som du kan gi et mer spesielt preg på fotografiene før du sender dem til noen direkte fra Telegram.

Telegram er oppdatert for å inkludere raske svar fra iOS 9.

Til slutt, som i hver oppdatering, inkluderer Telegram versjon 3.2 korrigering av flere feil og forbedringer i stabiliteten til applikasjonen. I tillegg må det sies at Telegram ikke er den eneste applikasjonen som allerede er oppdatert for å legge til raske svar fra varslinger, Twitter har også sluttet seg til denne endringen. Nå må vi bare vente for å se hvor lang tid det tar WhatsApp å gjøre det samme.

Last ned Telegram på iPhone og iPad

Hvis du ikke har Telegram ennå, kan du laste det ned direkte ved å klikke på knappen som vises rett under disse linjene. Det gode med Telegram er det er en direktemeldingstjeneste som kan brukes på iPhone, iPad og til og med på datamaskinen, den er gratis og mye sikrere enn WhatsApp.

Siden Telegram dukket opp i livet mitt, begynte jeg personlig å gi opp WhatsApp, i en slik grad at jeg bare bruker det andre i spesifikke tilfeller for å snakke med folk som ikke vil bytte til Telegram.