contadores Skip to content

Telegramoppdateringer med nye funksjoner og funksjoner 3D Touch

Direktemeldingstjenesten Telegram har nettopp mottatt en ny oppdatering som inkluderer flere nye funksjoner, hovedsakelig fokusert på 3D Touch på iPhone 6s. Telegram fortsetter å kjempe for å bli verdens mest brukte meldingstjenesteover WhatsApp.

Muligens er det mennesker som ikke er enige med meg, men fra mitt synspunkt Telegram er mye mer komplett og har høyere kvalitet enn WhatsApp. Dessuten har WhatsApp i en tid gått i bakgrunnen, og jeg bruker den bare til å kommunisere med den rare kontakten som fremdeles er motvillig for å bruke Telegram, selv om det må sies at den allerede har mer enn 100 millioner aktive brukere.

Telegram har nye 3D Touch-funksjoner.

Tilbake til oppdateringen inneholder den nye versjonen 3.8.1 av Telegram for iOS-enheter flere nye funksjoner som vi forteller deg nedenfor. Husk selvfølgelig det noen av disse nyhetene vil bare være tilgjengelige for iPhone 6s og 6s Plus, siden de foreløpig er de eneste modellene som har 3D Touch.

Mer om iPadizate | Hva trenger WhatsApp for å være så komplett som Telegram?

Hovednyheter om versjon 3.8.1 av Telegram for iOS

Telegram lagt til Flere nye 3D Touch-funksjoner som lar iPhone 6s brukere få enda mer ut av det til denne nye Apple-teknologien. Men den har også andre nye funksjoner som alle Telegram-brukere kan glede seg over på iPhone og iPad.

Telegram tilbyr nå øyeblikkelig kameratilgang, bare trykk og hold nede “klipp” -knappen for å feste den, og den starter automatisk med frontkameraet. På den annen side, i standard kameramodus, hvis du holder inne knappen for å ta et bilde, vil det bli spilt inn en video som ikke vil stoppe før du slipper knappen.

Telegram har nye 3D Touch-funksjoner.

På den annen side, når det gjelder 3D Touch-relaterte funksjoner, kan du nå ha en forhåndsvisning av bilder og videoer hvor som helst på Telegram, både i chat, i vedleggsmenyen eller i multimedia-galleriet. Hvis du i tillegg trykker på profilbildet, kan du også gjøre det stort uten å måtte gå til chatinformasjonen.

Telegram lar deg også forhåndsvise koblinger i delen “Delte koblinger”, har lagt til støtte for Uber og Citymapper, forskjellige feil har blitt fikset og forskjellige mindre forbedringer er inkludert.