free estadisticas Saltar al contenido

Temple Run: OZ, et nytt spill som er tilgjengelig i App Store

marzo 27, 2020

Sikkert du allerede kjenner titlene til Temple Run, for ikke lenge siden at den andre versjonen gjorde sitt opptreden i App Store. Nå finjusterer Disney den versjonen og lager et spill med en utrolig bakgrunn og scenografi basert på filmen OZ, The Mighty One. Dette nye spillet har skaffet seg funksjonene i Temple Run 2 og alle forbedringene det har fått siden sin første versjon og fokuserer utviklingen på filmen. Det blir stadig mer normalt å finne nye titler i App Store basert på filmer for å kunne tilby mer innhold i spill som allerede fungerer. Disney har tidligere inngått samarbeid med Imangi Studios og resultatet har vært bra, så hvorfor ikke gjøre det nå?

Temple Run: Oz, et fantastisk iPad-spill basert på den nye Disney OZ-filmen, The Mighty

Spillets tonic er lik Temple Run 2, men denne gangen scenariene er basert på filmen og får en flott farge. Du kan også utforske alle scenariene og oppdage nye scener som vises i filmen. Tror du at du kan se dem alle?

Med den nye Temple Run: Oz kan du utforske nye nye miljøer, men også du kan komme deg på en ballong og få mange mynter. Administrer ballongen for å samle så mye gull og få flere og bedre power-ups.

Temple Run: Oz inkluderer nye power-ups og statister som vil øke sjansene dine over den normale versjonen av spillet. også når du går videre i karrieren, vil miljøene endre seg og du kommer forbi den berømte gule fliserveien.

Hver uke kan du konkurrere i nye utfordringer og utfordre vennene dine til å se hvem som får nye mål først. I likhet med den opprinnelige versjonen, er spillet koblet til Game Center, og du kan konkurrere med alle vennene dine.

Her er Temple Run: Oz-video for iPad:

Når du laster ned en versjon av et flott spill, forventer du ikke store ting, men sannheten er at Temple Run: Oz er fantastisk. Scenariene er mer detaljerte, du vil møte nye karakterer, du kan få mange mynter i det nye ballongbonusnivået, etc. Den nye versjonen legger til forbedringer, men den har også en liten pris, men du må betale den. likevel, når du laster ned det nye Temple Run: Oz vil du få 1500 gullmynterPriset til prisen for spillet, slik at du kan kjøpe power-ups og gå raskere på vei. Spillet fungerer som en sjarm på alle iPad-modeller, inkludert iPad Mini. Utviklerne anbefaler at iOS 6 eller nyere er installert for bedre ytelse. Vil du prøve det?

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!