TestFlight Beta tilgjengelig for iOS-utviklere

TestFlight Beta tilgjengelig for iOS-utviklere

IOS-utviklere har allerede TestFlight Beta

Apple har lansert testtjenesten sin TestFlight Beta for alle (eller alle utviklere), som kunngjort av selskapet på utviklerens nyhetsportal for noen dager siden. Utviklere registrerte seg nå har muligheten til å invitere maksimalt 1000 beta-testere for å teste iOS-applikasjonene dine ved å bruke invitasjonene som sendes via e-post sendt via iTunes Connect-portalen. TestFlight, betertestingstjenesten Cupertino som ble kjøpt i fjor, lar utviklere bygge virtuelle team til test programvaren før lansering, i tillegg til å rapportere feil for å klargjøre applikasjoner for en offentlig utgivelse.

TestFlight var allerede tilgjengelig for alle utviklere før Apples kjøp av tjenesten, men Dette markerer fullføringen av tjenesteovergangen til en integrert del av Apples utviklingsverktøy. Nå blir TestFlight-invitasjoner distribuert gjennom iTunes Connect, som vi allerede har nevnt, og TestFlight-applikasjonen gir et hovedverktøy for betatestere når det gjelder å tilby en god plattform der tidligere versjoner av testene kan testes. applikasjoner, i stedet for å måtte benytte seg av TestFlight nettportal som ble brukt før kjøpet av selskapet.

testflight-Developers-ios

Flere fasiliteter for utviklere å jobbe

Når de eksterne beta-testerne er invitert til TestFlight, vil motta en lenke for å laste ned appen offisiell App Store. Det er ikke lenger behov for å installere dataprofiler på enhetene til brukerne som skal teste applikasjonen med denne endringen, og ikke behov for brukere å søke og sende inn UDID-er av enhetene dine for å delta manuelt. Den offisielle appen også vil sende varsler når nye oppdateringer er tilgjengelige av applikasjonen de tester for øyeblikket, som er mye raskere og enklere å forstå enn det faktum at du må sjekke posten for å bli informert.

For å gjøre en applikasjon tilgjengelig for de 1000 betatestere som er tillatt, dette må bestå en anmeldelse, noe som betyr at det er underlagt de samme vilkårene som finnes i App Store-programoversiktsveiledningen som gjelder for de endelige versjonene. Noen ganger er det nye versjoner med store endringer som krever en ny revisjon før de deles med brukerne som skal teste den og utviklere kan teste opptil 10 applikasjoner om gangen, både internt (som ikke krever godkjenning av revisjonen, og som er tilgjengelig for 25 administratorer eller teamtekniker på iTunes Conect) og eksternt.

testflight-utviklere-ios-2

Apple har delt mer informasjon om hvordan du bruker TestFlight her, og utviklere som leter etter mer hjelp kan gå over til appsiden, selv om en utviklerkonto og innlogging kreves for å få tilgang til innhold.

Som påpekt av TechCrunch, tilbyr den nye TestFlight et stort antall funksjoner som skal gjøre det lettere for utviklere å samle meninger fra virkelige brukere og gjør det til det beste alternativet å få raske svar fra brukere når de fortsetter å jobbe med forbedringer.