Saltar al contenido

TextEdit og forhåndsvisning kan nå iPad og iPhone med iOS 8 og utvide mulighetene for iCloud

Nyheter om iOS 8 vokser som skum

Det er virkelig overraskende Med utgivelsen av den siste versjonen av iOS 7.1 ser det ut til at forbudet også er opphevet for rykter om iOS 8. Og vi er aldri glade, hvis de presenterer iPhone 5s, vil vi ha iPhone 6, og hvis vi har iOS 7, drømmer vi allerede om hvordan iOS 8 vil bli.

Men det er virkelig, forutsatt at Apple-utviklerkonferansen finner sted i juni som i de andre utgavene, vi kunne se den første betaen av iOS 8 på bare tre måneder. Tre måneder som med denne hastigheten får all nyheten om versjon 8, kan operativsystemet som sammen med noen gode produkter øke Apple enda høyere.

icono-ios-8

Dette hektiske tempoet begynte med nyheten om at kartene for neste versjon ville være mye bedre, og ville inkludere en utvidet virkelighet, samt nyheten om at iTunes Radio ville ha større betydning med sitt eget ikon fra iOS 8. Med denne antatte nyheten som vi forteller deg i dag, er det allerede tre nyheter om den neste versjonen av iOS på mindre enn en uke.

Forhåndsvisning og tekstredigering ville synkroniseres over iCloud med Mac

iWork-free-iOS7

I dag ryktet snakker om iCloud, et verktøy som for meg har Apple brukt under og veldig begrenset, siden deres hovedmål var trådløs synkronisering mellom enheter, og til tross for å oppnå dette, kunne de strebe etter mye mer. I følge noen anonyme lekkasjer, vil Apple jobbe for å forbedre det og til og med legge til nye funksjoner og verktøy.

Hvis du har en Mac, kjenner du sannsynligvis de opprinnelige applikasjonene “Forhåndsvisning” og “TextEdit”, applikasjoner som er veldig enkle og derimot veldig nyttige. Vel, disse to verktøyene Kan porteres til iOS for å fungere på iPhone, iPad og iPad Mini. På denne måten vil funksjonaliteten som gjør at disse applikasjonene kan synkroniseres gjennom iCloud gjenspeiles på mobile enheter, og det ville være mulig å få tilgang til filene som er lagret fra dem fra iOS.

icloud-image-iOS8

Til tross for Tim Cooks ord, ser det ut til at iOS, det mobile operativsystemet og Mac OS X, Mac-operativsystemet, vil ende opp med å slå seg sammen til et enkelt system med de samme funksjonene, eller i det minste ha mange poeng til felles. Konvergensen av Apple-økosystemet ville være absolutt.

Som kollegaene til 9to5Mac sier, Selv om disse applikasjonene er i utvikling, kan det hende at de ikke blir sett i iOS 8, men vi må kanskje vente litt lenger for å se TextEdit og Preview på vår iPhone og iPad.