The Dark Fair for iPhone og iPad, en skrekkspillbok du ikke vil fullføre

The Dark Fair for iPad og iPhone

Moro og nyhet har kommet til byen din i form av en messe. Du møter kjæresten din Sofía for å besøke henne, men hun går ikke til avtalen. Du begynner å bekymre deg når minuttene går, og du ikke ser henne vises. Vil det være på en eller annen attraksjon som venter på deg? Har du blitt forsinket av noe? Svarer ikke telefonen. Du begynner å se etter det, og du begynner å innse det messen er ikke slik den ser ut. Vil du kunne finne Sofia?

The Dark Fair er en spillbok, utviklet for iPad og iPhone, der du vil være hovedpersonen. Du må ta beslutninger for å finne Sofia. Velg godt fordi suksessen til søket ditt avhenger av dem. Du vil møte magi, du vil møte skremmende karakterer og fantasiverdener. Du vil få venner som vil hjelpe deg og fiender som vil prøve å ikke fullføre søket. Attraksjonene venter på deg med ledetråder og hjelp slik at du kan finne kjæresten din. Videre er det Tilgjengelig på både spansk og engelsk, språk som du kan endre når som helst under lesningen. Er du klar?

En mørk og ond luft flyter i luften …

la_feria_tenebrosa_ipad_4

The Dark Fair er en spillbok som blander gleden ved å lese med tilfredsstillelsen av å spille. Du vil spille rollen som hovedpersonen som ikke finner kjæresten sin på underholdningsmessen som er satt opp i utkanten av byen din. Mens du leser historien det vil utgjøre gåter for deg som du må løse for å fortsette fremover og ikke lide skade som vil svekke karakteren din. Også du må ta beslutninger som vil være avgjørende i den senere utviklingen av historien, vil du friste flaks og du vil møte fiender som vil ønske deg å lokalisere Sofia. Du vil bruke makt, magi og potions å beseire ondskapen som flyter på messen.

For å føle deg fordypet i historien, består spillboka av rolleelementer som vil definere egenskapene til din karakter, og det vil være av vital betydning for å oppnå suksess eller fiasko i oppdraget ditt. På den ene siden vil du ha noen erfaringspoeng som vil hjelpe deg å forbedre dine både fysiske og mentale evner. Når du løser gåter og gåter, vil du få mer erfaring og nivå opp, forbedre ferdighetene dine. Få penger til å kjøpe gjenstander og våpen som vil hjelpe deg i søket ditt og som du vil øke kampnivået med.

la_feria_tenebrosa_ipad_6

Ved å klikke på den blå ballen over teksten får du tilgang til applikasjonsmenyen. På toppen vil du ha de tre elementene direkte relatert til karakteren din.

  • Karakter: Du får tilgang til skjermen med informasjon om karakteren din, hvilket nivå du er i, hvilke ferdigheter og kampstyrke du har osv.
  • Diary: Når du går gjennom historien, blir de viktigste fakta (Hendelser) registrert. Også registrert i tegn er mer enn 60 at du vil bli kjent mens du ser etter Sofia. Til slutt, i spor, vil du kunne lese hjelpemidlene du har funnet på messen, for å gjennomgå dem når du vil.
  • Inventar: Når du går videre i eventyret, vil du finne gjenstander og våpen som vil hjelpe deg å forsvare deg mot de mørke karakterene. Bruk de mer enn 100 gjenstandene du kan finne for å gjenvinne styrke, beskytte deg mot magi og angrep fra skurkene. Få bedre våpen for å gjøre angrepet og forsvaret ditt kraftigere.

la_feria_tenebrosa_ipad_3

Klikk på Kart å vite hvilke attraksjoner du allerede har besøkt. Hvis du allerede har besøkt dem, vil du ikke kunne gå tilbake til dem, selv om du spiller noe du ikke hadde gjort i forrige lesning, hvis du spiller igjen. Og hvis du klikker på Innstillinger, kan du endre språket i teksten og aktivere eller deaktivere musikken og effektene. Denne spillboken har over 45 minutter med original musikk og en rekke effekter som vil gjøre at du får gåsehud.

la_feria_tenebrosa_ipad_5

En ny historie med hver nye lesning

Og når du er ferdig med spillboka, start på nytt, så vil du leve et annet eventyr. Spillets muligheter, de forskjellige beslutningene, sjansen på terningen og utfordringene, vil de gjøre den nye lesningen til en ny opplevelse som du vil glede deg over som om den var den første. Og hvis dette ikke var nok, våg å finne “Påskeegg”At utviklerne har gjemt seg midt i historien. En utfordring!

la_feria_tenebrosa_ipad_8

Det vi likte mest

  • Skrekkhistorien hekter deg fra det første arket, og du gleder deg til å se hva som skjer ved neste attraksjon.
  • Han spillemodus Det er veldig enkelt, og alle alternativene er lett tilgjengelige.
  • Å kunne glede meg over historien så mye i Spansk som på engelsk.

Det vi likte minst

  • At det ikke er mye mer spillbøker å glede seg over akkurat nå.

Last ned The Dark Fair for iPad, iPad Air, iPad Mini og iPhone

Klar til å leve et spennende og skremmende eventyr? Last ned nå The Dark Fair og begynn å glede deg.