free estadisticas Saltar al contenido

The Incredible Machine, 90s Classic Returns

marzo 21, 2020

Nå tilgjengelig i App Store Den utrolige maskinen for iPad. Det mytiske logikkespillet på 90-tallet vender tilbake for å få oss til å presse kokosnøtten enda mer. Mine herrer, vi er foran et Must Have.

Den utrolige maskinen Det er et vanedannende spill som ble født på 90-tallet og regnes som et av de 150 beste spillene gjennom tidene.

Hva er spillmekanikken? (hentet fra Wikipedia):

Det overordnede målet med spillet er å lage en Heath Robinson-maskin, eller Rube Goldberg-enhet, ut av en mengde gjenstander, slik at settet er i stand til å utføre en oppgave (for eksempel "sette ballen i boksen" eller "Tenn lyset"). De tilgjengelige objektene spenner fra et enkelt tau, til elektriske generatorer, biljardkuler, og også katter og mus, de fleste av dem med spesifikke reaksjoner med andre gjenstander spesielt (for eksempel vil musen løpe mot osten hvis den er i nærheten). Nivåene har normalt faste objekter som ikke kan flyttes av spilleren, så for å løse nivået må objektene plasseres nøye rundt de faste objektene.

Dette puslespillet inneholder 60 nivåer for deg å teste ferdighetene dine. Den er full av morsomme mekanismer for å gjøre maskiner på vår måte (rør, baller, kanoner, raketter …) totalt 90 objekter som du kan løse de forskjellige skjermene på tusen forskjellige måter.

Flere skjermbilder av spillet for iPad og iPad 2.

Offisiell video av Den utrolige maskinen:

Kort sagt, et spill som du ikke kan gå glipp av på iPad-en din hvis du liker puslespill og / eller logikkspill. Jeg sa: MÅ HA.

Forrige artikkelReal Racing 2 HD: Det første spillet som støtter skjermspeilNeste artikkelApplikasjoner og spill for iPad med rabatt (11. juni)