free estadisticas Saltar al contenido

The Lost City for iPad, A Lost Adventure in the Jungle

marzo 24, 2020

Denne gangen vil vi analysere et annet spill for iPad og iPad 2. Det er det Den tapte byen, et eventyr med vakre, mystiske og attraktive omgivelser på samme tid. Vi vil gå inn i en ugjennomtrengelig jungel for å oppdage restene av en fantastisk sivilisasjon, glemt av tiden.

The Lost City iPad

Bestemoren din fortalte deg alltid om en by som gikk tapt i tjukken, bygget av en sivilisasjon i stand til å endre været og årstidene når du vil, men ingen trodde det noensinne.

Imidlertid, i hennes fotspor, har du nådd The Lost City, i skogen omgitt av tåke som hun fortalte deg om. Din ankomst har imidlertid våknet en kraft som lenge hadde sovet inne.

Dette fantastiske eventyr- og mysteriespillet for iPad er inspirert av nittitallets klassiske eventyrspill, for eksempel mytiske Myst og Riven. Selvfølgelig forhåndsgavscenarier De vil ta pusten fra de detaljerte de er.

Takk til en dynamisk kart Du vil kunne se hvor du har passert, hva du har igjen å utforske og andre detaljer om byen. Som ethvert eventyrspill er det stappfullt med gåter, gåter og gjenstander å samhandle med.

Her ser vi en video av spillet Den tapte byen for Apple iPad:

The Lost City, nå tilgjengelig i App Store, er et fantastisk eventyr, med dusinvis av gåter og elementer du kan bruke til å løse gåter. Sterkt anbefalt for slapp av og nyt den fantastiske grafikken og den overveldende musikken.

På iPadizate | IPad-spill