free estadisticas Saltar al contenido

The Ultimate Nintendo DS Emulatorer for iPhone og iPad

abril 29, 2020

Vil du glede deg over Nintendo DS-spill på iPhone eller iPad? Dette er mulig i dag takket være emulatorer, og i dag gir vi deg et lite utvalg med de tre beste du kan finne i dag.

Bærbare konsoller blir stadig mer relatert til bakgrunnen, siden i dag gjør alle praktisk talt alt fra smarttelefonen eller nettbrettet, til og med å spille. Og det er at App Store har en ganske interessant og veldig bred katalog hvor du kan finne spill av alle slag.

Nintendo DS-emulatorer for iOS.

Men det er spill som ikke er tilgjengelige for iPhone eller iPad i app store, som tilfellet er med Nintendo DS-titler. Selvfølgelig er det måter å spille og glede seg over dem på en veldig enkel og enkel måte.

Kos deg med Nintendo DS-spill på din iPhone eller iPad!

Så forlater vi deg tre av de beste emulatorene til Nintendo DS som for tiden finnes for iOS-enheter. I tillegg forteller vi deg hvordan du installerer dem på din iPhone eller iPad, slik at du kan begynne å spille med en gang.

NDS4iOS

Denne emulatoren var veldig populær på sin dag på iOS 7 og 8, men utvikleren fjernet pakken fra Cydia-repoen, så det var ingen oppdatering for iOS 9 før nylig. NDS4iOS er rask, enkel å bruke og kraftig.

I tillegg Siden det ikke lenger er tilgjengelig i Cydia, er det ikke nødvendig å ha Jailbreak. Ulempen, for å si det mildt, er at du først må laste ned ROM-filene på datamaskinen din og deretter bruke iTunes til å importere dem til iOS-enheten din.

Nintendo DS-emulatorer for iOS.

For å installere NDS4iOS på din iPhone eller iPad må du åpne Safari, skriv inn web iosem.us og klikk på installeringsalternativet. Du blir omdirigert til en profilside, hvor du må fortsette å klikke på installering.

På startskjermen en ny applikasjon vises iOSEmusStore. Åpne den og installer NDS4iOS. Nå trenger du bare å laste ned ROM-filene til spillene på datamaskinen din og deretter overføre dem til iPhone eller iPad via iTunes.

inds

Dette er en Nintendo DS tweak som du kan finne på Cydia, så for å bruke den trenger du Jailbreak enheten din. Det handler om en gratis finjustering som er kompatibel med Jailbroken-enheter på alle versjoner av iOS 9.

Nintendo DS-emulatorer for iOS.

INDS justerer er tilgjengelig på repo http://www.williamlcobb.com/repo på Cydia. I tillegg har det fordelen at i stedet for å laste ned ROM-ene fra datamaskinen, kan du gjøre det direkte fra iNDS-appen.

GBA4iOS

Hvis du er tilhenger av Game Boy Advance fra Nintendo DS, har du også en emulator for iOS-enheten din. Dette er GBA4iOS. I motsetning til NDS4iOS Du kan laste ned ROM-filene fra Safari direkte på iPhone eller iPad.

I følge utvikleren, enkelhet og hastighet er to viktige egenskaper ved GBA4iOS. Den nye versjonen 2.1 legger også til nye funksjoner som synkronisering med Dropbox, optimalisering for iPad og mye mer.

Nintendo DS-emulatorer for iOS.

Du kan laste ned GBA4iOS fra å åpne Safari på enheten din, gå inn på http://iemulators.com/gba4ios og laste ned GBA4iOS 2.1. Et popup-vindu vil vises og sier at hvis du vil installere dette programmet, klikker du på Installer.

Spor | CydiaGeeks