free estadisticas Saltar al contenido

The Underground Kingdom, Administrer ditt eget eventyr i denne appen for iPad

marzo 27, 2020

Hvis du likte de klassiske "velg ditt eget eventyr" -bøker, vil denne applikasjonen tillate deg å glede deg som barn med et interaktivt eventyr. The Underground Kingdom er den første tilpasningen i digitalt format som er kommersialisert basert på denne typen bøker. Mer enn 50 virkelig spektakulære illustrasjoner som tar deg til Grønland selv, hvor det hele startet. Fantastiske lyder for å fordype deg helt i historien. Applikasjonen vil lett transportere deg fordi du ikke lenger trenger å søke etter bladet som fortsetter ditt eventyr, røre og du blir instruert!

The Underground Kingdom, finn opp ditt eget eventyr og velg veien å gå i denne oppsiktsvekkende iPad-appen

Det er visse teorier som indikerer at sentrum av jorden er hul og at en underjordisk verden er skjult i den. Nå har du muligheten til å bestemme hva historien er, og med hvilken ende du vil sitte igjen med de 23 mulige som applikasjonen inneholder.

I det underjordiske riket du vil møte et stort antall tegn som bor på de mest uforutsette stedene. Helt rare dyr og planter som du vil møte i veldig interessante situasjoner avhengig av beslutningene du tar.

Når det er på tide å ta en beslutning, vil skjermen endre seg og den vil dele seg i to. På hver side finner du et svar med en indikator som viser siden du vil bli rettet til. I hver beslutning finner du nye illustrasjoner, nye figurer osv..

Videoklipp endres også basert på beslutningene du tar. I den underjordiske riket er du helten, og bare du kan endre løpet på ditt eventyr. Når du går gjennom historien, vil kartet også bli større, og du vil oppdage nye stier.

Vi etterlater deg et utvalg av The Underground Kingdom for iPad:

Har du aldri lest en ‘velg din egen eventyrbok? The Underground Kingdom er en flott historie som vi allerede visste, men komforten med å bære den på iPad-en din er fantastisk. I tillegg til å velge din vei, kan du samhandle med mange tegn og visse objekter. Videoklippene er perfekt designet og grafikken er perfekt for å fordype historien og møte alle karakterene. Boken er tilgjengelig på engelsk og spansk, og du kan glede deg over applikasjonen på alle iPad-modeller, inkludert den lille iPad Mini. Nyt de 23 forskjellige avslutningene at du vil finne og dele avslutningen din på Facebook og Twitter.

Del denne flotte boken for iPad med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!