The Walking Dead: Michonne for iPad og iPhone kommer i 2015

Dager etter utgivelsen av The Walking Dead: Road To Survival har utviklerbedriftene Telltale og Skybound avduket et nytt prosjekt: The Walking Dead: Michonne, et kommende spill for iOS, Android, PS3, PS4, PC, Mac, Xbox 360 og One.

Det ser ut til at Telltale-gutta den siste tiden ikke stopper, husk at vi for noen dager siden på iPadizate presenterte den offisielle traileren for The Walking Dead: No Man’s Land, en annen fremtidig utgivelse for iPhone og iPad.

Michonne

I tillegg selskapet som opprettet andre hits som Back To The Future og Game Of Thrones, har også forberedt den nye Minecraft Story Mode på iOS og Android.

Det nye avdraget vil fokusere på Michonne

Hovedpersonen til The Walking Dead: Michonne for iPhone og iPad er en av de mest karismatiske og ikoniske karakterene i tegneserier og TV-serier.

Michonne er en kvinne med en veldig sterk karakter smidd av lidelse i denne nye dystopiske og apokalyptiske verden.

Hun gjorde en spektakulær TWD-oppføring med hette og uatskillelig sverd mens han leder to kjevefrie zombier ved hjelp av kjeder bundet til nakken.

The Walking Dead: Michonne

The Walking Dead: Michonne ble presentert på E3 i Los Angeles, men veldig nylig klarte vi å oppdage noen veldig interessante nyheter. Historien faller mellom avdrag # 126 og # 139 av tegneseriene, en tid hvor Michonne skiller seg fra Rick, Ezekiel og resten av gruppen, og forteller oss grunnen til at hun kom tilbake.

The Walking Dead: Michonne

Robert Kirkman, skaperen av tegneseriene; og Kevin Bruner, administrerende direktør i Telltale, forteller oss mer om det:

“Av mange grunner er Michonne selv en refleksjon av samfunnet og verdenen til The Walking Dead.

Tilsynelatende er hun kald, hensynsløs og grusom, men interiøret huser et godt menneske, med følelser, vennlighet og håp.

Hun prøver alltid å finne veien ut av mørket som omgir henne.

The Walking Dead Michonne vil være kompatibel med iPhone, iPad og iPad Mini, eventyret vil bestå av 3 mini-episoder, men vil kreve å ha installert det første kapittelet i The Walking Dead: Season 2.

Alt ser ut til å indikere at det vil være et mellomspill mellom flere historier som The Walking Dead: 400 Days.

Tror du at vi vil se Clementine eller Lee igjen? Lee og Michonne ville gjøre et godt par!

Lee og Clementine

Last ned The Walking Dead: Season 2

The Walking Dead: Season 2 Full anmeldelse

Det viktigste av alt, Michonne prøver alltid å få rettferdighet til å råde og hjelper Rick mange ganger i beslutningen.

Men denne gangen vil hun ha ansvaret for å ta en eller annen retning inn den nye The Walking Dead: Michonne … Vil du spille dette nye avdraget for iPad og iPhone? For en spenning!