contadores Skip to content

The Walking Dead: sesong 2 for iPhone, iPad og iPad Mini – iPadizate App of the Day

The Walking Dead: Season 2 er vår app!

Walking Dead Season 2 bringer til din iPad og iPhone den andre sesongen av dette spennende overlevelsesspill med apokalyptiske overtoner. Dette dystopiske spillet er utviklet av TellTale Games og Skybound i samarbeid med Robert Kirkman, den berømte skaperen og tegneserieskaper av tegneseriene The Walking Dead.

Applikasjonen koster € 4,49 og krever et operativsystem fra iOS 6 eller nyere. Deretter vi vil analysere spillet i dybden slik at du kan bestemme om du vil kjøpe den eller ikke. Kan du komme med oss?

The Walking Dead tilbyr en unik spillmodus

Det er sant at zombietemaet er mer enn utslitt i spillene på App Store, men den utmerkede og kreative spillmodusen som The Walking Dead tilbyr: The Game er eksklusivt og lar spillerne få en helt ny spillopplevelse og hyggelig.

walking-dead-app-1

I The Walking Dead: Season 2 trenger du ikke noen joystick eller MFi-kontroller for å kontrollere karakteren din, bare fingeren din vil være nok til å trykke inn det området du vil flytte til og sveip for å utføre andre handlinger som å unndra seg angrep eller treffe fienden, det være seg en zombie eller et menneske …

walking-dead-app-5

Men The Walking Dead skiller seg mer ut for beslutningsdelen enn selve spillmodusen. I dette fantastiske spillet er det DU som bestemmer hvilket alternativ du vil velge. Spillet vil utgjøre en serie komplekse situasjoner der du må velge mellom ulike alternativer, det være seg å redde den ene eller den andre, svare på visse spørsmål med aggresjon eller tålmodighet, demonstrere dine lederegenskaper … Historien om spillet vil følge løpet av dine egne valg.

walking-dead-app-4

Også i andre sesong av The Walking Dead har du muligheten til å følge historien du fullførte i forrige sesong av spillet. En virkelig “kul” funksjon som automatisk søker i systemet ditt etter den lagrede filen fra sesong 1. På denne måten kan du nyte et personlig spill eksklusivt for deg.

walking-dead-app-2

I The Walking Dead Season 2 vil vi kontrollere Clementine, den unge overlevende fra den første versjonen av dette fantastiske spillet mens hun prøver å flykte fra de forskjellige farene som ligger og venter på henne: horder av zombier, mistenkelige mennesker … Til og med en hund!

walking-dead-app-3

Spillet tilbyr 5 opplåsbare episoder gjennom kjøp i appen som det foreløpig er tilgjengelige av. De neste episodene vil bli utgitt på App Store i løpet av de kommende månedene.

The Walking Dead Season 2 på video

Hvis du vil fordype deg i Clementines eventyr, ikke gå glipp av iPadizate teaser-videoen:

Last ned Walking Dead Season 2 for iPhone og iPad

Last ned episode 1 av dette berømte spillet fra følgende knapp:

Følger du TV-serien The Walking Dead? Har du lest tegneserier? Hva synes du om den andre sesongen av spillet The Walking Dead? Vi er fascinert av den apokalyptiske zombienes verden!

På iPadizate | Spill for iPad og iPad Mini

Del denne analysen på de viktigste sosiale nettverkene og husk å kommentere i kommentarene. Tusen takk!