contadores Skip to content

Tilbake til fortiden: vinyl og CD-er er mer populære enn iTunes

Forsvinningen av vinylplater til fordel for digital musikk på CD på 90-tallet, antok en måte å komme på modernitetens båndtvang. Ingen lenger bortsett fra noen mytomaner, han ville ha vinylplaten, som med sin store størrelse og lett å bli skitten virket utryddet.

År senere skjedde det samme igjen, med musikk på iTunes og senere streaming man trodde at de fysiske formatene ville bli avsluttet. Som et spesielt tilfelle utsetter jeg mitt eget, jeg holder bare på noen Sjelden avis etikett- og vinylplater. Resten hører jeg på Spotify.

Det kan interessere deg | Dette er grunnene til at Apple IKKE skal lansere en sammenleggbar iPhone

Registrer virkeligheten

Apple fikk se revet for noen år siden, iTunes-nedlastinger av musikkinnhold til en overkommelig pris på 99 cent ble veldig populært. Imidlertid forandrer ting seg fra en tid siden, i alle fall i USA: iTunes-nedlastinger utgjør nå bare 11 prosent av den totale omsetningen for Apple i denne typen virksomheter, ifølge CNET.

Musikk i streaming, med den komforten det representerer, har du et stort drag og en retur til fortiden: tilbake til CD-format og overraskende vinyl. Du må bare shoppe rundt i enhver butikk og se hvordan vinylene opptar et fortrinnssted. Mange motstår å ikke ha noen av disse fantastiske dekslene i hendene.

Så det ser ut til at iTunes er i doldrums, noe som er logisk med tanke på styrken som Spotify eller Apple Music dominerer markedet med. EN enorm musikalsk katalog med millioner av sanger Det gjør det mulig å ha all musikken hvor som helst, med det som det ser ut til at iTunes kan ha dagene nummerert, til tross for at Apple sier nei.