contadores Skip to content

Tilbered dine beste juleretter fra iPhone eller iPad med disse appene

Det er en implisitt sannhet i verden rundt oss, og det er at vi alle liker å spise. I noen i større eller mindre grad, men konklusjonen er alltid den samme: mat. Og selvfølgelig, hvis maten er god og velsmakende, er det enda bedre.

Det kan interessere deg | Den nye iPhone 8 ville komme med en betydelig økning i prisen

Derfor, I dag gir vi deg de beste applikasjonene for å tilberede spektakulære juleretter, og at de vil ha dine spisesteder mer i disse partiene.

Yummly

yummly juleretter app

Noe av det vi fremhever mest med Yummly er driften. Applikasjonen viser oss oppskrifter fra forskjellige kjøkkensteder, som AllRecipes og Epicurious, mens vi også viser flere søkeresultater fra mange andre nettsteder.

Vi anbefaler deg | Denne hemmelige Apple Watch-funksjonen hjelper deg å finne din iPhone i mørket

I hvert tilfelle kan du filtrere resultatene avhengig av smak og preferanser. Jo mer du bruker den, vil appen bedre forstå hva du liker, og før snarere enn senere vil det begynne å gi deg personlige anbefalinger for å sørge for at du liker noen deilige juleretter.

BigOven

juleretter bigoven apps

BigOven tilbyr mer enn 350 000 oppskrifter å tilberede i hjemmet. Med et alternativ til planlegg måltider og også en liste over butikker for å kjøpe ingrediensene, kan du sikre en god middag med denne appen.

Det kan interessere deg | Hvem kan motstå å kjøpe en Apple Watch med disse annonsene

Søknaden har også en sosial side, der du vil se hva andre forbereder og dermed få litt inspirasjon å lage dine egne kreasjoner.

Food.com

mat com app juleretter

Med mer enn 500 000 oppskrifter er denne applikasjonen en av de største med tanke på innhold. Vi kan lage menyer på en veldig enkel måte, mens vi ser en liste over ingredienser fulle av alternativer. Maten kan deles i henhold til dine behov og preferanser. Også, kan du sjekke tilbudene i dine nærmeste butikker for alltid å ha den beste prisen. Vi kan også importere oppskrifter fra andre nettsteder.

Kjøkkenhistorier

kjøkkenhistorier juleretter apps

Kitchen Stories deler alle oppskrifter i henhold til deres sentrale tema. For eksempel vil pastaelskere ha en hel seksjon dedikert til dem, mens applikasjonen viser dem mange korte filmer om hvordan de skal tilberede oppskrifter. I hvert av tilfellene har vi HD-videoer som appen selv gir oss, sammen med trinnene som skal følges for å gjøre alt enklere.

Vi anbefaler deg | Hvordan du kan vite om det er ekte Apple-post eller spam

Nye oppskrifter og videoer legges til hver ukeSå det vil alltid være noe nytt og deilig å tilberede på kjøkkenet vårt, og enda mer nå som det er på tide å tilberede våre favoritt juleretter.

Jamie Oliver’s Recipes

jamie oliver-app forberede julemåltider

Dette er den offisielle appen til den populære kokken Jamie Oliver. Denne appen etterlater oss 15 nye oppskrifter med hver uke som går, og dekker alt fra fastfood til middag med en definert stil for hver anledning. I hvert av disse tilfellene vil videoene og bildene med høy oppløsning hjelpe oss med å utføre oppskriftene, steg for steg, for å være mester på kjøkkenet – eller i det minste prøve, gå.

Det kan interessere deg | Gmail-oppdateringen for iPhone og iPad kommer med viktige nyheter

juleretter apps

Det er alt for nå. Fra iPadizate viser vi deg flere ting slik at du kan glede deg over all julestemning på disse morsomme festene. Vi håper du liker å tilberede disse smakfulle rettene.

Hva planlegger du å lage mat til jul? Legg igjen svaret i kommentarfeltet!

Spor | Lim inn magasin