Oferta: Huawei P9 por 319 euros en eBay

Tilbud: Huawei P9 for 319 euro på eBay

Saken handler igjen om telefoner, og vi har funnet en ny by på der du kan få Huawei P9 for bare 319 euro på eBay, i en annen midlertidig tilgjengelig kampanje som ble lansert i anledning “Superweekend”.

Selv om det ikke er en veldig nylig telefon siden Huawei P10 eksisterer akkurat nå, er Huawei P9 fortsatt til salgs i markedet til en lavere pris og er fremdeles et veldig godt anskaffelsesalternativ.

Huawei P9 med en rabatt på 180 euro

Dette kortsiktige tilbudet på eBay lar deg kjøpe Huawei P9 for bare 319 euro, en pris som allerede har en 180 euro rabatt noe som betyr en besparelse på 36% sammenlignet med den vanlige prisen på 499 euro.

Vet hvordan fremtiden til Huawei Mate 10 vil være

Du vil spare deg for en god klype, og lommen vil takke deg siden du også kan bruke nevnte penger til å kjøpe etui, beskytter eller annet tilbehør til den nevnte mobilen, eller fordi du ikke sparer den for å bruke den til andre formål.

Bilde - Tilbud: Huawei P9 for 319 euro på eBay

Når det gjelder terminalen som du kan kjøpe for bare 319 euro, bør du vite at du denne gang har to tilgjengelige alternativer, nemlig Huawei P9 i sølv eller grå i gratisversjonen. Terminalen kommer fra Madrid og fraktkostnadene er gratis.

Dette er ikke de eneste tilbudene som er tilgjengelige på eBay når det gjelder terminaler, da vi minner deg på at vi i går viste deg ett der iPhone 7 til en utmerket pris og veldig lav og en annen med Samsung Galaxy S7 Edge igjen med en veldig attraktiv pris som sjelden blir sett.

Hvis du ikke liker noen av de to alternativene som vi har nevnt, kan du velge dette eBay tilbyr å få Huawei P9 for bare 319 euro i en begrenset periode før tilgjengelige enheter går tom.

OnePlus 5 vs Huawei P10: hvilken kjøper jeg?

Kjøp: Huawei P9 sølvfarge (eBay)

Kjøp: Huawei P9 grå farge (eBay)