contadores Skip to content

Tilpass din iPhone maksimalt uten å bruke Jailbreak

tilpasse iphone
For mange er Jailbreak bare et verktøy for å tilpasse vår iPhone med alternativer som den ikke har som standard. Men sagt verktøy det kan forårsake skade på enheten vår og problemer når du oppdaterer. Så er det noe alternativ å kunne forlate terminalen etter vår smak? Selvfølgelig. Deretter skal jeg lære deg noen triks for å tilpasse din iPhone maksimalt uten behov for Jailbreak.

Det kan interessere deg | Hvordan personalisere din iPhone Android Nougat-stil

Endre bakgrunnsbilde

tilpasse iphone
Hvis du er ny på iOS og ikke visste det, i delen “bakgrunnsbilder og lysstyrke” av innstillinger, Vi har muligheten til å endre bakgrunnsbilde på enheten vår for den vi liker mest. Ikke bare gir det oss muligheten til å sette en standardbakgrunn, vi kan også bruke et bilde fra galleriet.

Bruk et tilpasset tastatur

tilpasse iphone
De er tastaturer laget av tredjeparter som du kan installere på enheten din, dette vil gi et unikt og personlig preg. For å laste ned et, må vi finne tastaturet vi liker mest i App Store, de er veldig enkle å installere, og det er hundrevis å velge mellom. Et godt tastatur som jeg anbefaler er SwiftKey-tastatur, den er gratis og har flere temaer. I tillegg lar den deg skrive ved å dra fingeren. Det beste er å prøve det selv:

Last ned SwiftKey for iOS her

Endre hurtigfunksjonen på Hjem-knappen

Hjem-knapp for IPhone 7
Fra “Tilgjengelighet” -menyen i innstillinger, kan vi gå til “Hurtigfunksjon” -delen. Dette endrer oppførselen til Hjem-knappen når du trykker på 3 trykk.. Vi vil ha flere alternativer å legge til, men vi kan velge dem alle, siden telefonen har mer enn ett valgt, og lar deg velge hvilken som skal kjøres når hurtigfunksjonen er utført. I denne listen kan du legge til verktøy som forstørrelsesglasset, som du må aktivere fra “Tilgjengelighet”.

Reduser bevegelse

Slett iOS-animasjoner
Også i “Tilgjengelighets” -menyen med innstillinger går vi til “Reduser bevegelse” og aktiverer den. Etter å ha gjort dette, vil vi legge merke til at animasjonene til Hjem-menyen har blitt endret for en mye raskere falming enn standardanimasjonen. En utmerket funksjon hvis vi vil at iPhonen vår ikke skal kaste bort tid med estetiske animasjoner.

Inverter farger

tilpasse iphone
Det er en billig nattmodus, siden den inverterer alle fargene på skjermen på telefonen vår. Vi kan aktivere det fra innstillinger, i “Tilgjengelighet” -menyen og få tilgang til “Skjerminnstillinger” -delen. Her må vi aktivere “Inverter farger”. Dette er spesielt nyttig for ikke å kaste bort for mye batteri og ikke trette øynene om natten når vi skriver eller chatter., i tillegg til å gi et annet preg på iPhone.

Dock og tilpassede mapper

tilpasse iphone
Dette er snarere et systemfeil som gjør at vi kan endre utseendet på Dock og mapper litt. For å lage denne feilen, må vi laste ned noen bakgrunnsbilder på dette nettstedet (bare tilgjengelig på engelsk og kinesisk). Vi vil ha forskjellige fond som de vil tillate oss å endre fargen på Dock og mappene og til og med formen på mappene (avhengig av hvor de er plassert på menyen). Det beste er å prøve dem og velge den vi liker mest.

Det kan interessere deg | Slik tilpasser du iPhone-varslene dine med farger

Med disse små triksene, kan du få din iPhone til å skille seg ut over resten og være mer din vei. I tillegg vil vi ha oppnådd det uten jailbreaking, og dermed unngå å sette våre data og enheten vår i fare.