apple-music

Tilpassede spillelister på Apple Music med iOS 10 Ankom

Bare noen f√• dager f√łr Apples 7. september Keynote, noen brukere av iOS 10 har begynt √• se det nye tilpassede spillelister fra Apple Music.

Under WWDC viste Bozoma Saint John nyheten om Apple Music i iOS 10, og en av de mest bemerkelsesverdige var introduksjonen av tilpassede spillelister basert på likes og interesser av brukerne.

eple-musikk

Dette Apple Music-spillelistesystemet vil tjene Cupertino-selskapets plattform for å konkurrere med Spotify på en mer aggressiv måte.

Som rapportert av 9to5mac, viser iOS 10 og macOS Sierra for √łyeblikket to typer personlige spillelister i delen “For deg”: My New Music and My Favorite Playlists.

apple-music-ios-10-update

Denne typen Apple Music-spillelister vil gi deg alle slags nye sanger, men basert på dine tidligere spill. For eksempel er jeg fascinert av musikken på 80-tallet, sanger av Queen, Cyndi Lauper eller Bananarama vises for meg.

F√łr lanseringen av iPhone 7 og iPhone 7 Plus, ville det ikke v√¶re overraskende om selskapet introduserte nye endringer p√• Apple Music. Det nye grensesnittet til applikasjonen i iOS 10 er helt supert, alt er mye mer organisert, men det er fremdeles mange funksjoner √• implementere p√• Apples streamingmusikkplattform.