contadores Skip to content

Tim Cook beklager iOS 6-kart

Som du vet handler Apples kontrovers i år 2012 om kartene som iOS 6 har med seg. Mange av dere har kanskje lagt merke til det epleselskapet har ruset til side den flotte karttjenesten som Google hadde bygget. Og det har alt sammen vært for å få sin nye kartapplikasjon, som når den fungerer er spektakulær, men når den ikke er det … det er katastrofalt.

Vel, i dag har vi fått vite at Tim Cook, administrerende direktør i Apple i et år, har skrevet et åpent brev til alle som vil henvise. I det ber han om unnskyldning for den nåværende tilstanden til kartsystemet sitt og for problemene som kan ha forårsaket oss brukere.

Som du kan forvente, uttaler han det ditt selskap jobber utrettelig for å få iOS 6-kart til å oppnå fortreffeligheten til alle Apple-produkter. Du kan lese noen utdrag fra brevet nedenfor:

Til våre kunder hos Apple streber vi etter å lage produkter i verdensklasse som gir brukerne en best mulig opplevelse. Med lanseringen av våre nye kart forrige uke, vi har mislyktes med dette formålet. Vi beklager frustrasjonen dette kan ha forårsaket, og vi gjør alt vi kan for å gjøre kartene bedre hver dag. Denne versjonen av kartprogrammet oppstår fra behovet for å inkludere nye funksjonaliteter, for eksempel sving-for-sving-navigasjon eller 3D-bygningsmodus. For det, vi måtte bygge systemet fra bunnen av, uten å bruke applikasjonen som for øyeblikket var tilgjengelig. Det er mer enn 100 millioner iOS-enheter som bruker Apple Maps. På bare en uke har brukerne søkt over 500 millioner nettsteder på kart. Jo mer de bruker dem, jo ​​flere feil kan vi rette opp og jo bedre vil applikasjonen bli. Vi setter pris på på forhånd all informasjonen du sender oss om denne saken. Når vi fortsetter å forbedre kartene våre, kan du prøve alternativer fra App Store som Bing, MapQuest og Waze. Du kan også bruke webapplikasjonene til Google eller Nokia.

Hva synes du om Tim Cooks unnskyldninger. Er de verdt det?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Forrige artikkelOppheving av iPhone 5Neste artikkelSharp øker produksjonen av skjermer for iPhone 5

Pablo Aguilera er legeingeniør av yrke, og han liker å tro at han er opptatt av å finne nye måter å gjøre teknologi magisk for mennesker. Han elsker natur og musikk, så så snart han kan planlegger han en getaway, som han vanligvis inviterer dingsene sine hvis de lover å ikke forstyrre ham.