Tim Cook er ikke i motsetning til å portere iOS-apper til Android

Jeg kommenterte i morges, samtalen som Tim Cook hadde med Walt Mossberg under D11-programmet vil gi mye å snakke om, og det er slik det er. Gjennom dagen har forskjellige øyeblikk på konferansen blitt avslørt, og vi fortsetter fortsatt med det.

Så langt har Apple vært et veldig nøye selskap med tingene sine. De har praktisk talt ikke laget noen programvare for andre plattformer (med noen unntak som Safari eller iTunes) og ingen hvis vi tenker på mobilapplikasjoner. I kontrapunkt finner vi Google, som for tiden har en stor samling applikasjoner for forskjellige mobilplattformer som gir tilgang til tjenestene. Noen sier til og med det Googles iOS-apper er bedre enn Android-er, noe som ikke burde være rimelig for Mountain View-selskapet.

tim-cook-d11

Tim Cook mener at det foreløpig ikke er noe poeng i å portere iOS-apper til Android, selv om det ikke er i strid med det

Under konferansen diskuterte Cook denne saken. Sa ikke i strid med å overføre iOS-apper til Android (vi antar at ingen av andre plattformer). Selv om han droppet det for øyeblikket, vil de ikke gjøre det. Tim kommenterte at i tilfelle det var fornuftig av Apple å gjøre noe sånt, kunne de vurdere det, men likevel gir det i dag ikke så mye mening for selskapet å portere applikasjonene sine til andre plattformer.

På en måte er dette ingen overraskelse. Det er tydelig at hvis Apple ønsket det, kunne det lage versjoner av FaceTime, iMessage, Apple Maps eller noen av applikasjonene for andre plattformer, men hvis de ikke allerede har gjort det, er det at de virkelig ikke bryr seg.

tim-cook

Selvfølgelig vil det være mye fornuftig for noen av applikasjonene å nå tredjepartsplattformer, eller i det minste for Apple å åpne et API slik at utviklere kan lage applikasjoner som bruker tjenestene. For eksempel ville det være fantastisk å kunne ringe FaceTime-samtaler med folk som bruker enheter fra andre merker Og det vil muligens være et veldig godt løft for videosamtalen, men det er tydelig at Apple ikke ønsker å åpne for så mye, i hvert fall ikke for øyeblikket.

I iMore sier de at Cooks svar ikke er overraskende, og det er tydelig at dette er tilfelle. Cook har virkelig sagt noe som vi alle visste: hvis vi vil kunne vi gjøre det, men vi vil ikke.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!