Tinder vil gi kvinner mer kontroll for å starte samtaler

Når det gjelder å møte nye mennesker, er alle forholdsregler få. Enda mer så i dag er de fleste av de nye vennene på Internett der mobbing er dagens orden. For å bekjempe dette, tinder vil gi mer kontroll kvinner på tidspunktet for starte samtaler.

Testingen har startet i India, der implementerer Tinder Dating-appen en ny funksjon som gir kvinner en ekstra visningsnivå. Et filter for å begrense menn til å starte samtaler som vil gi mer sikkerhet.

Facebook Dating kommer til Colombia, den nye Tinder

Med fremtidsvisjonen om å utvide denne nye funksjonen ved å starte samtaler til kvinner over hele kloden. “My Move”, som det har blitt kalt, lar kvinner konfigurere det de vær den unik de kan starte samtaler med en mann. Selv etter å ha laget en kamp.

Bilde - Tinder vil gi kvinner mer kontroll for å starte samtaler

Til nå ga Tinder muligheten til å starte en samtale med begge parter så lenge det har vært en kamp i det valgte panelet.

Tinder tester i India for å gi kvinner mer kontroll

Folkene på Tinder har testet funksjonen internt i noen måneder nå med mål om å rulle den ut globalt. Utvilsomt ankomst til et marked så massivt som indianeren bekrefter gode sensasjoner at det har reist seg blant skaperne.

Hvordan endre plasseringen av Tinder

Tinders direkte rival i India er Bumble, og blant de viktigste kjennetegnene har den allerede den funksjonen at kvinner er de eneste som kan starte samtaler i et heteroseksuelt forhold.

Den viktigste grunnen til at Taru Kapoor, daglig leder for Tinder i India har bidratt, er det de ønsker å tiltrekke seg kvinner fra det landet som gjør applikasjonen mer sikker og attraktiv. En annen årsak er den brede aksept som Tinder har i India med 3,8 millioner daglige brukere.

Bilde - Tinder vil gi kvinner mer kontroll for å starte samtaler

Det er også tredje søknad som samler mest av alle kategoriene hvis vi legger til Google Play-plattformene og iOS App Store. Med denne nye kontrollen prøver de å skalere flere posisjoner i rangeringen samtidig som de tiltrekker det kvinnelige publikummet.

Når tinder bestemmer deg for å utvide denne funksjonen over hele verden, kvinner vil ha større kontroll på tidspunktet for starte samtaler. Å fjerne med ett slag et av de største problemene med denne typen applikasjoner.

Toppvalg er nå tilgjengelig for Tinder Gold på Android og iOS

Via: Reuters

Tabla de contenidos