Tiny Wings 2 slippes i morgen på AppStore

Tiny Wings, et av de mest populære spillene i iOS (de sier at det i noen dager var til og med over Angry Birds) vil gi ut sin forventede oppfølger i morgen for App Store og alle Apple-enheter. Denne andre delen lover mer umulige scenarier, fascinerende utfordringer og mange timer med moro med telefonen eller nettbrettet.

Heldigvis fyller virtuelle butikker på mobile plattformer for brukere spill stadig morsommere og interessant. Mange tenker det grafikk, den spektakulære bølge vanskelighet de er viktige faktorer for at et spill skal lykkes. Mange skaper hevder selvfølgelig at originalitet og muligheten til å holde spilleren limt til telefonen er det som virkelig gjør spill vellykket. De kan være veldig enkel, men effektiv, som i tilfelle Tiny Wings.

Tiny Wings dukket opp i fjor i App Store Apple ble raskt et av favorittspillene til eplebrukere. det er nærme seg det var veldig enkelt: vi må kontrollere en liten fugl som må forlate rede og gå tilbake til den i dagslys uten natt fanget ham på sin reise. For dette må vi gå til alle hastighet, dra nytte av fjellene og bakkene som vi finner frem til i tide. Måten å kontrollere fuglen og det økende nivået på vanskelighet gjorde at Tiny Wings ble et avsløringsspill.

Nå er den andre delen utgitt, Tiny Wiongs 2, prøver å få samme resultat. Dens utviklere lover beholde essensen av spillet, men legger til flere scenarier, mer vanskeligheter og mye mer gameplay. Til slutt, gjør det enda mer interessant, noe Apple-brukere garantert vil sette pris på. Spillet vil kun være tilgjengelig 0,99 dollar i AppStore, og når det kommer ut i morgen, har vi fremdeles ikke så mye å vise deg, men vi lar deg tilhenger presentasjon av spillet, et eksempel på originalitet.

https://youtube.com/watch?v=AXUiyK1olZ8%3Fversion%3D3%26hl%3Des_ES