Titanfall, PC-krav

Titanfall er en av de sterke titlene for Microsofts neste generasjons konsoll, Xbox One, og det vil også være et av de mest kjøpte spillene for datamaskiner. på grunn av typen spill det presenterer og inkluderingen av flere “overraskende” grafiske seksjoner.

Titanfall til PC

I følge det vi har sett i tweeten “Zampella”, minimumskrav til Titanfall for PC De ville være ganske “høye”, noe som inntil nylig ville blitt ansett som minst som krav for at spillet skal fungere bra og ha en god opplevelse.

Titalfall PC Krav

  • Operativsystem: Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1
  • Prosessor: AMD Athlon X2 2.8GHz eller Intel Core Duo 2.5GHz
  • Minne: 4 GB RAM
  • Video: 512 MB VRAM, AMD Radeon HD 4770 eller Nvidia GeForce 8800GT

Nesten øyeblikkelig ble publisering av denne tweeten konsultert for muligheten for at den ville bli utgitt for MAC OS X-operativsystemet, som han svarte til: “… det ville være nødvendig å vente litt, i det minste på PC-lanseringen og se hva som skjer, men det er mulig », svarte han,

Del av hva er nytt i Titanfall for PC de får oss også til å tenke det. Vi vil trenge en plattform som EA Games for å spille, som forhindrer at kopier sprer seg … til en viss grad, selvfølgelig.

Titanfall til PC

Det er forventet at den veldig veide Titanfall vil treffe markedet i mars, både for Xbox One og for datamaskiner, så det er på tide å være årvåken om det og nyhetene som kan komme underveis.

Titanfall, mening om dine krav

Dette er et spill som absolutt vil forårsake en furur, og det er ikke verdt å legge noe mer til det, men en av tingene som har fått oppmerksomheten vår er at Microsoft ikke har “utsatt” publiseringen av tittelen for PC-er, slik at Dra nytte av kjøpet for Xbox One … som Rockstar gjorde, som alltid forsinker sine PC-fans.

Et annet poeng som vi ikke nevnte, men som vi har informert oss om i løpet av uken, er at Xbox 360-grafikken er veldig lik den som har blitt sett for Xbox One, en situasjon som forlater oss uten å vite hvordan vi skal handle, siden vi ikke vet om vi vil gratulere utviklerne med tilpasningen til “360” eller begrense innsatsen som er gjort for “Xbox One”.

Vi har fremdeles ikke en sjanse til å prøve Titanfall for Xbox og datamaskin, men vi håper tiden kommer.