Tizen forsinker igjen løslatelsen

Tizen forsinker igjen løslatelsen

Selv om vi alle forventer at Samsung skal lage en hendelse som inneholder en demonstrasjon av operativsystemene. Tizen I en terminal 23. februar ville denne demonstrasjonen ikke bli fulgt i nær fremtid for den offisielle lanseringen av systemet på markedet. En ny forsinkelse i det forventede Samsung-eide operativsystemet som ikke er den første som lider.

Denne gangen ser det ut til at årsaken til denne forsinkelsen skyldes det faktum at den som skulle være den første terminalen som har Tizen installert og som vil bli lansert i Japan, ville være utstyrt med en prosessor Qualcomm Snapdragon 800, problemet er gitt fordi Qualcomm ikke støtter operativsystemet Tizen, og for tiden er de eneste prosessorene med LTE-tilkobling kompatible med nåværende nettverk Qualcomm, som vil gi mer enn ett problem til selskapene som støtter systemet. Tizen.

En løsning vises i horisonten på plattformen, det er kilder som snakker om en ny Intel-prosessor som heter Merrifiled og at den ville være kompatibel med den nåværende LTE-tilkoblingen, og at det ville være prosessoren som vil utstyre den første terminalen Tizen.

For noen uker siden ryktes det at Intel ville forlate telefoni-markedet i 2015, men hvis denne nye markedsmuligheten har en god aksept fra forbrukerne, kan det hende at dette ikke skjer.