Tizen i en terminal, det vil være Samsung Galaxy S5

Samsung Z9005 kjører Tizen 2.2

Det er lenge siden han har snakket om en Samsung-terminal med eget operativsystem som koreanerne forbereder Tizen, som mange av dere allerede vet

Vi fortalte allerede for lenge siden at Samsung ville vurdere å gi ut en Samsung Galaxy S5 uten Android og med Tizen Eller at det kan være to versjoner av den nye Samsung-terminalen for neste år.

Alle disse ryktene bleknet da Samsung påpekte at det ikke ville være noen Tizen-terminal i sitt område før det nye operativsystemet ikke var helt ferdig og driften var “rund”. Nå får vi imidlertid nye rykter, eller ikke så mye fordi vi har fotografier og til og med video, av en terminal som heter internt Z9005 og kallenavnet redwood som kjører Tizen 2.2.

Terminalen som angår oss har noen egenskaper som ikke er high-end Android, men vi vet ikke om med Tizen Færre ressurser kreves for å tilby Android-lignende drift. Jeg mener, vi vet ikke om med Tizen Akkurat det samme skjer med Apple der iOS trenger færre ressurser for å fungere så bra eller bedre enn Android.

De kjente spesifikasjonene for den nye Samsung-terminalen er oppsummert ved at vi vet at den inneholder en Snapdragon-prosessor, 4,8-tommers skjerm og 720p-oppløsning. Hva som ikke er klart på noe tidspunkt om denne Z9005 vil være en endelig versjon som vil komme på markedet, eller om det tvert imot er en terminal i prototypefasen hvis eneste funksjon er å teste Tizen i en skikkelig terminal.

I videoen som vi bringer deg, varer den 9 minutter, og i den kan vi se at utseendet til Tizen Det ligner veldig på TouchWiz som kjører på Android i hele Galaxy-serien, og til og med menyene og ikonene er veldig lik de som vi kan finne i Samsungs Android-terminaler.

Hva synes du om denne terminalen som Samsung bruker for å teste Tizen? Tror du det er en terminal som kan nå markedet som medlem av Galaxy-serien, eller tvert imot vil Samsung innvie en ny serie i sitt sortiment av smarttelefoner for de terminalene som inneholder et operativsystem Tizen? Hvis det stemmer at Samsung forbereder en Samsung Galaxy S5 med Tizen og en annen versjon av den samme terminalen med Android, hvilken ville du valgt? Hvorfor?