To av de eksklusive Apple Arcade-spillene kommer på konsoller og PC

Eple arkade

Med ankomsten av nye titler som Spyder eller den nye versjonen av Crossy Road, Apple Arcade blir stadig mer posisjonert i smaken av tilfeldige spillere på Apple-enheter. Nå har to av spillene deres blitt ført til andre plattformer, og det ser ut til at det er begynnelsen på en utvidelse av leveransene av tjenesten, som blir ført til andre enheter.

Sett sammen med omhu på Windows

Hvis du må spille de anerkjente delene av Monument Valley (1 og 2), vil du bli kjent med hva slags spill utviklerne på UsTwo kan tilby. Med Assemble With Care kom til Apple Arcade et spill med gåter og mentale krav for å dechiffrere måten å reparere gjenstander på og forhånd i nivå med å hjelpe innbyggerne i en by å opprettholde sine eiendeler.

Med en minimalistisk stil, flott grafikk og stadig mer underholdende utfordringer, vil du fordype deg i dette spillet nå, ikke bare tilgjengelig i Apple Arcade, også for PC takket være Steam-plattformen som nå har denne tittelen tilgjengelig for nedlasting.

Nyheten var ikke overraskende siden i følge Engadget hadde studioet Assemble With Care allerede kunngjort i desember 2019 at Steam-utgaven ville være tilgjengelig i første kvartal 2020.

Sett sammen forsiktig Windows

Shinsekai inn i dypet på Nintendo Switch

For å ha en handlingssimulering dypt i havene introduserte Capcom Shinsekai Into the Deepths for Apple Arcade. Dette undersøksspillet under vann utnytt alle visuelle hjelpemidler for å bringe spilleren til en unik opplevelse.

Fra planlegging, ressursstyring og funn, turer som blir gjort på Shinsekai Into the Deepths-nivåene kan vurderes ganske et eventyr. Nå er det også mulig å oppdage ruiner, bekjempe sjødyr og seile som en dykker på Nintendo Switch.

Versjonen for denne håndholdte konsollen har tilleggsmateriellFor eksempel to nye spillmodus, lytte til din egen musikk mens du spiller og lydfilter. Den er allerede tilgjengelig for kjøp i Nintendo-spillbutikken.

Shinsekai Into the Deepths Nintendo Switch

For øyeblikket er det to avdrag som har endt med eksklusiviteten til Apple Arcade og har brakt et problem til andre brukere. Men dette paret vil ikke være de eneste, som Engadget nevner at “What The Golf?”, “Sayonara Wild Hearts” og “Shantae and the Seven Sirens” også vil være tilgjengelig for konsoller og PC ganske snart.

Hvis du ennå ikke har prøvd spillene som er nevnt i denne artikkelen Jeg anbefaler at du spiller dem, De er veldig underholdende. Og hvis du allerede er en Apple Arcade-bruker og er overbevist om med tjenesten, anbefaler jeg deg også å endre til årsplanen for å spare to måneder.

Tabla de contenidos