To ikke-kommersielle iPad-modeller vises i iOS 7.1-kildekoden

IOS 7.1-koden viser til to versjoner av iPad som ennå ikke eksisterer

I går lanserte Apple i går offisiell iOS-oppdateringen til versjon 7.1. Men i tillegg til å slippe denne oppdateringen, vet vi ikke utilsiktet eller villig, Apple avduket to iPad-modeller som ikke er markedsført.

Utseendet til de to nye modellene ble oppdaget i iOS 7.1-kildekoden. I den kan du se hvordan det er to tall som samsvarer ikke med noen av iPad-ene som for tiden er på markedet.

iOS 7.1-kildekoden iPad 4.3 og iPad 4.6 vises som som sagt ikke er assosiert med noen av nettbrettmodellene som Apple har kommersialisert så langt. Dette er et mysterium som gjetninger allerede er gjort med.

ipad-modeller-ikke-kommersialisert-1

To modeller ble ikke markedsført, men ville ikke representere nye modeller

Modellene iPad 4.3 og iPad 4.6 De kom ingensteds fra i går ved å vise at de også støtter iOS-oppdateringen. Fra dem det er ingen rekorder i markedet, men å se på likheten ved nummerering med eksisterende iPad kan løse mysteriet.

De siste nettbrettmodellene som ble lansert på markedet av Apple, har vært iPad Air og iPad Mini Retina. Den første modellen heter teknisk sett iPad 4.1 og iPad 4.2, mens den andre iPad 4.4 og iPad 4.5. Derfor har noen forklart at disse ikke-kommersielle modellene samsvarer med eksisterende modeller, men med litt variasjon for å tilpasse dem til forskjellige markeder og regioner.

modeller-ipad-non-kommersialisere

Ingen tegn til den mulige fremtidige iPad Pro

Utseendet til disse modellene antyder at Apple kunne tenker å ta tablettene dine til andre regioner der det er behov for spesifikke justeringer for nettverkene, eller at det ganske enkelt er en intern oppdatering av iPad Air og iPad Mini Retina.

Det som ikke er referert til i denne oppdateringen er den påståtte iPad Pro som ville bli presentert på slutten av året, og som vi husker ville ha en 12-tommers skjerm. Vi antar at modellene som vises i kildekoden de ville ikke referere til denne antatte modellen, siden det må være en større variasjon i nummerering sammenlignet med de andre eksisterende modellene.

ipad-modeller-ikke-kommersialisert-3-

Det kan også hende at Apple spiller clueless med oss. Men mest sannsynlig er disse modellene varianter av de eksisterende, som vi kan lese i 9to5Mac.