contadores Skip to content

Todogadget ankommer for å revolusjonere markedet for privat kjøp og salg

Det er ingenting som er skremmende som å handle, og når du ser prisene, skjønner du at nettbrettet du tenkte på å kjøpe er super dyrt. Det har skjedd med oss ​​alle, men dette har en enkel løsning, og det heter det Todogadget.

Todogadget er en applikasjon for iPhone og iPad spesielt designet for gadget salg Som smarttelefoner, brygger, wearables, nettbrett … Men vi kan også kjøpe og selge andre ting som bøker, klær, kjøkkenutstyr og en rekke ting.

todogadget (3)

Denne appen for iPhone-handel gir mange fordeler i forhold til andre lignende apper i App Store. Les videre for å oppdage dem!

Todogadget og alle dens fordeler for kjøp og salg

Moderne grensesnitt

Todogadget-appen tilbyr et veldig intuitivt brukergrensesnitt, med en moderne design som bruker kategorier i tusen underverker for å organisere alle elementene i samhandling og navigasjon.

geolocation

En av de beste funksjonene i Todogadget er muligheten for søke og publisere geolokerte annonser. Hva betyr dette? Dette lar brukerne finne det de leter etter i de nærmeste områdene.

todogadget (2)

Messenger-tjeneste

Todogadget har selvfølgelig en direktemeldingsprat Ideelt å forhandle om salg av varer mellom brukere og å bo hvor som helst for å få avtalen til en vellykket avslutning.

videoer

Noe av det vi likte mest med applikasjonen er at det gir muligheten for laste opp YouTube-videoer i annonser og velger å publisere dem i høydepunktområdet for å fange oppmerksomheten til flere brukere.

Ingen provisjoner

Men uten tvil er det beste av alt at Todogadget ikke tar noen provisjoner for salget som er gjort, og det er enda mer, å legge ut annonser er helt gratis.

todogadget (1)

Last ned Todogadget

Hvis du tenker på å gi deg en godbit, ikke gå glipp av muligheten til å laste ned denne applikasjonen og finne alt du trenger til den rimeligste prisen:

Dette er Todogadget, en applikasjon for iPhone og iPad som er ideell når du kjøper og selger nye og brukte varer og produkter. Helt sikkert, en av de beste appene i sin kategori i App Store. Vi har allerede prøvd det, og vi har funnet alle slags veldig interessante produkter: spillkonsoller, spill, Mac-er, iPhones, tilbehør til smarttelefoner, etuier, kontroller, smartur, smartbånd …