contadores Skip to content

Topp 10 iOS 12-funksjoner for iPhone og iPad

Apple fortsetter å overraske brukerne sine med ankomsten av nye funksjoner til det mobile operativsystemet. I denne anledningen, med iOS 12, har selskapet introdusert virkelig interessante nyheter til tross for at vi alle bare forventet og eksklusivt ytelse og stabilitet forbedringer.

Nå vil du allerede nå ønske å laste ned og installere iOS 12 på iPhone og iPad for å prøve de fantastiske nyhetene. Men den endelige versjonen vil ikke være offisielt tilgjengelig medio september. Imidlertid kan du oppdage alle de beste funksjonene den vil inneholde for å se om den oppfyller dine forventninger.

I denne artikkelen informerer vi deg om alle de mest interessante nyhetene som Apple vil inkludere i iOS 12, den nye versjonen av det mobile operativsystemet iPhone og iPad.

Det kan interessere deg | Inntrykkene av iOS 12 etter en ukes bruk

1. iOS 12-kompatibilitet

Den nye versjonen av Apples mobilprogramvare, iOS 12, Den vil være kompatibel med absolutt alle mobile enheter som kan kjøre iOS 11. Og dette er uten tvil en av dens store fordeler. Deretter overlater vi deg til listen over terminaler som er kompatible med iOS 12:

 • iPad Pro
 • iPad
 • iPad mini 3
 • iPad mini 4
 • Iphone 5s
 • Iphone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone SE
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone X
 • iPod touch (sjette generasjon)

2. Forsterket virkelighet

Apple introduserte ARKit 2 på WWDC 2018, og det vil gi tilgang til imponerende augmented reality-verktøy som muligheten for at flere enheter ser de samme elementene i tre dimensjoner fra forskjellige perspektiver. I tillegg vil Apple lansere sin egen Measurements-app for å måle objekter i det virkelige liv.

3. Bilder-applikasjonen

Å søke i den originale iOS 12 Photos-appen gir en stor oppdatering. Apple vil legge til søkeforslag som vil fremheve viktige ting allerede før du begynner å skrive. Denne intelligente søkefunksjonen gjør det mulig å skille bilder av sport, kjæledyr, ferier, etc.

4. Siri-snarveier

iOS 12 vil også bringe nyheter rundt den virtuelle Apple-assistenten. Siri vil ha snarveier eller snarveier som lar brukerne utføre helt spesifikke handlinger innen tredjepartsapplikasjoner. Du kan for eksempel opprette en snarvei når du bruker stemmekommandoen “Jeg kommer hjem” for å få Siri til å slå på lysene og sende en melding til et familiemedlem. Uten tvil en veldig spennende nyhet.

5. Oppdateringer av innfødte apper

Det er mange innfødte apper som er blitt omgjort og forbedret i iOS 12. Appen Apple-nyheter Den har innarbeidet en ny navigasjonsfane som hjelper deg med å oppdage nytt innhold på en mer tilgjengelig og organisert måte. På sin side appen Bag Den har redesignet brukergrensesnittet sitt og er også tilgjengelig på iPad. Andre apper som har blitt oppdatert er Stemnoter og iBooks, som fra nå av vil bli kalt Apple-bøker.

6. CarPlay

CarPlay, Apple-plattformen som tilpasser et operativsystem for biler, har også fått en liten oppdatering med ankomsten av iOS 12. Det mest bemerkelsesverdige er det støtte med tredjeparts navigasjonsprogrammer.

7. Varslingssenteret

En av innovasjonene som iPhone- og iPad-brukere har ventet på i mange år, vil lande i varslingssenteret til iOS 12: grupperte varsler. Fra nå av har vi muligheten til individuelt å velge hvilke applikasjoner som vil tilby grupperte varsler i varslingssenteret. På den annen side, ved å skyve fingeren til venstre på en varsling vi kan få tilgang til nye funksjoner for å administrere og dempe varsler.

8. Skjermtid

En annen overraskelse med iOS 12 har vært lanseringen av den nye Screen Time-applikasjonen, en app spesielt designet for redusere avhengighet av mobiltelefoner som tilbyr statistikk, detaljer og informasjon om bruken du gjør av hver applikasjon. Det lar deg også sette grenser og varsler gjennom en foreldrekontrollseksjon.

9. Meldinger, Animojis og Memojis

Den nye versjonen av Apples mobilprogramvare bringer også noen veldig interessante nyheter i Animojis, og det er at iOS 12 har automatisk språkdeteksjon. I tillegg har de inkludert nye Animojis i form av spøkelse, koala, tiger og dinosaur. Men den mest fabelaktige nyheten av alt er ankomsten av de nye Memojis, animerte emojier som brukerne kan lage i sin stil og som i likhet med Animojis, bruk ansiktsgjenkjenning for å etterligne ansiktsuttrykk og bevegelser i sanntid av hver bruker. Endelig vil Messages-appen inkludere nye effekter og filtre.

10. FaceTime

Apple har innlemmet gruppevideoanrop i FaceTime. I iOS 12 kan videosamtaler ha en grense på opptil 32 deltakereMen best av alt, vil brukere kunne bruke morsomme Memojis og Animojis på videosamtaler.

Spor | BGR