free estadisticas Saltar al contenido

Topp 10 morsomste apper for iPhone 4s, 5, 5s, 5c, 6 og 6s

abril 28, 2020

den iPhone Apple er flott, det serverer alle slags aktiviteter, det hjelper oss å være mer produktive, det underholder oss til å spille en god tid, og det lar oss surfe på nettet.

I tillegg har iPhone apper for nesten alt: å drive med sport, reise, redigere bilder, se på kart, spille av videoer … Det kan fortsette slik i timer og timer.

morsomme apper

Men denne gangen vil vi fokusere på kompilering til de morsomste appene for iPhone. Apper som du vil begynne å le med! La oss starte!

De morsomste appene for iPhone

Handlingsfilm

Vi startet sterkt med Action Movie, et fabelaktig program som lar oss redigere videoer med ganske imponerende effekter. Veldig spektakulær! En morsom app for å bli filmregissør (og skuespiller) i noen minutter.

I den siste oppdateringen ble effekter fra den nye filmen Star Wars lagt til. Forresten, hvis du liker sagaen, ikke gå glipp av Saber Movie FX-appen. Det er også flott!

Jeg kom

Selvfølgelig kunne jeg ikke savne Vine i denne samlingen. For de som fremdeles ikke kjenner dette morsomme sosiale nettverket, er Vine full av super morsomme korte videoer. Må ha!

snapchat

Snapchat, en av de morsomste meldingsappene i App Store som vi kan sende bilder og videoer til våre venner og familie, inkludert tekster, uttrykksikoner og mye mer.

Face Swap Live

Dette er en av de morsomste appene i App Store, og den har blitt veldig moteriktig den siste tiden. Face Swap Live lar oss utveksle ansiktene våre med vennene våre i sanntid. Great!

Kill the Plumber World

Du har vel noen gang spilt Super Mario, ikke sant? Vel, dette spillet gir tilbake til denne typen plattformspill og inviterer oss til å legge oss i fiendenes hud for å drepe hovedpersonen.

Fotballfysikk

Et veldig underholdende spill der vi må score et mål i det rivaliserende målet, men fysikken er gal!

iBeer

IBeer-appen for iPhone gir oss muligheten til å drikke virtuell øl fra smarttelefonen din. Ideell å spille pranks eller gjøre "magiske" triks til de små!

The Walking Dead Dead Yourself

Har du noen gang ønsket å vite hvordan du ville se ut hvis du ble en zombie? Dette er en av de beste appene for det.

Instagram boomerang

En av de super morsomme appene i App Store som lar deg redigere og sette sammen korte videoer som sløyfer frem og tilbake. Prøv det!

Klønete ninja

Dette er utvilsomt et av de morsomste spillene for iPhone. Clumsy Ninja lar oss kontrollere en ninja som er i stand til å utføre alle slags bevegelser. En 10/10 i fysikk!

Vi håper du likte denne samlingen av morsomme apper, og at du kan glede deg over dem på din iPhone. Som er din favoritt Har vi forlatt noe? Hvilken app morer deg mest?