free estadisticas Saltar al contenido

Topp 5 direktemeldingsapper for iPad

marzo 28, 2020

Messenger, Yahoo, Gtalk, er mye brukte applikasjoner på stasjonære maskiner. I denne rangeringen skal vi snakke om topp 5 direktemeldingsapper for iPad.

Verden av direktemeldinger Det har ikke definitivt eksplodert på Apple-nettbrettet. Hvis du søker i App Store etter iPad-applikasjoner med direktemeldinger, vil du finne mange iPhoner av høy kvalitet, men få som er tilpasset iPad eller som er spesifikke for vårt elskede nettbrett.

Blant dem alle ønsket vi å fremheve disse 5 søknader, for sin allsidighet, for brukervurderinger og for rangeringen i App Store.

IM + for iPad

Det er et multiplatforms direktemeldingsapplikasjon som du kan koble deg til meldingsnettverket til GTalk, Yahoo, MSN / Live Messenger, AIM / iChat, ICQ, MySpace, Twitter, Facebook og Jabber fra iPad-en din. Så i prinsippet med en enkelt applikasjon vil du ha dekket nesten alle nettverkene du bruker regelmessig, inkludert den stadig mer brukte facebook-chatten.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved IM + er muligheten til å sende push varslinger, selv om applikasjonen ikke er aktiv, slik at mens du bruker et annet program, vises en popup-vindu som varsler deg om noen kontakt skriver eller kobler deg til deg. Den har også e-postvarsler, og varsler deg også om en ny e-post når kontoer som Hotmail, Yahoo eller Gmail.

Den er også integrert med Twitter, for å kunne se de nyeste tweets fra vennene dine som om det var direktemeldinger, eller slik at du kan publisere en tweet selv uten å legge igjen IM +. Den har også et stort utvalg av uttrykksikoner som du kan legge til i chats.

Søknaden IM + for iPad er tilgjengelig i App Store helt gratis.

Last ned App Store | IM + for iPad

IM + - SHAPE Services

BeejiveIM for iPad

BeejiveIM Det lar deg holde kontakten med vennene dine fra AIM / MobileMe, MSN / Windows Live, Yahoo !, GoogleTalk, Facebook, MySpace og Jabber gjennom en enkelt applikasjon på en enhetlig måte.

En av de mest bemerkelsesverdige fordelene med BeejiveIM er dens lavt ressursforbruk, og batteri, det er virkelig flytende, og du kan la det gå i bakgrunnen uten frykt for at hele batteriet vil spise deg opp.

En annen egenskap som vi ønsker å fremheve er mulighet for gruppering til kollegene som deler med deg flere nettverk, under et enkelt kallenavn, for ikke å ha duplikatnavn, i hvert av meldingsnettverkene.

Søknaden BeejiveIM for iPad er tilgjengelig i App Store til en pris av € 7,99.

Last ned App Store | BeejiveIM for iPad

BeejiveIM for iPad - Beejive, Inc.

Agile Messenger HD for iPad

Agile Messenger HD Det er et meldingsapplikasjon for iPad som kommer i to versjoner, Lite som bare lar deg koble til Facebook-chatten, og Pro som lar deg snakke med vennene dine fra Facebook, Yahoo, MSN Messenger, Google Talk, Jabber, ICQ og AIM. Med andre ord, med en enkelt applikasjon kan du være koblet til de fleste meldingsklienter i nettverket.

Som de andre programmene som vi har analysert, har den pushvarsler, for å varsle deg om en venn kobler seg til, eller hvis du får en melding, selv om du ikke kjører applikasjonen i forgrunnen.

Du kan velge skriftstørrelse, farge og skrift, den har uttrykksikoner kompatible med alle meldingsklienter, og den har til og med en innebygd nettleser i selve applikasjonen. Det kan du også bruk stemme for å snakke med vennene dine, eller sende dem bilder med direktemeldinger.

Søknaden Agile Messenger HD Pro for iPad er allerede tilgjengelig i App Store til en pris av € 2,39 (Lite-versjonen er gratis).

Last ned App Store | Agile Messenger HD Pro for iPad

Agile Messenger HD Pro - Agilemobile.com Ltd.

imo øyeblikkelig messenger Det er en av de ukjente i App Store for direktemeldinger for iPad, men det er fortsatt en perle. Kompatibel med nettverk MSN, Skype, AOL / AIM / ICQ, Yahoo, Google Talk, Jabber / XMPP, MySpace, Facebook.

Som bemerkelsesverdige egenskaper ved imo, kan vi inkludere muligheten for at du når du har lagt inn dataene til hvert av nettverkene du har en bruker i, kan gjøre logg inn på en gang med en hovednøkkel. Det har også muligheten for at du lagrer en historie med samtalene som er holdt i hvert av nettverkene.

Du kan sortere vennelisten merke favoritter, og disse vil alltid komme oppå deg, noe som er veldig nyttig hvis du har en veldig omfattende liste over kontakter. Og endelig fremheve muligheten for at den vil vise deg pushvarsler om nye meldinger selv 72 timer etter at applikasjonen er avsluttet.

Søknaden imo øyeblikkelig messenger for iPad er allerede tilgjengelig i App Store helt gratis.

Last ned App Store | imo direktemelding for iPad

imo direktemelding for iPad - imo.im

MÅL for iPad

AIM er den siste av våre topp 5. Støtter nettverk facebook chat, Google Talk og AIM / AOL / ICQ. Du kan koble til ved å bruke ditt brukernavn, Facebook, AIM, .Mac eller MobileMe.

De mest bemerkelsesverdige funksjonene til AIM er at du kan oppdater statusen din og beliggenhet til både facebook og twitter, Lifestream og MySpace direkte fra AIM.

Legg ut bilder til LifeStream fra chat, eller se oppdateringer fra dine favoritt sosiale nettverk Når du chatter med venner, er dette andre av de mest bemerkelsesverdige funksjonene i AIM for iPad.

Søknaden AIM for iPad Den er allerede tilgjengelig i App Store helt gratis.

Last ned App Store | MÅL for iPad

AIM for iPad - AOL

Så langt vår sammenstilling av direktemeldingsapplikasjoner for eplebrettet.

Likte du denne artikkelen? Så gi oss en kabel og del den videre Twitter eller Facebook med knappene som du finner nedenfor. Takk skal du ha! 🙂