contadores Skip to content

Topp 5 iPad-luftproblemer og mulige løsninger

Det er veldig lite å innvende seg for med hensyn til iPad Air, ettersom det muligens er det beste nettbrettet vi for øyeblikket kan finne på markedet. Som det vanligvis skjer med hvert nytt produkt som lanseres på markedet, er det imidlertid alltid små (eller store) problemer.

Neste vi presenterer deg de vanligste problemene som det nye Apple-nettbrettet presenterer, og mulige løsninger Hva kunne jeg ha. Problemene som er nevnt her er typiske for iPad Air, så hvis du har andre, kan de være relatert til iOS 7.

ipad-air

1. Skjermen har mørke linjer eller en gul fargetone på den ene siden

Noen iPad Air-eiere har klaget på noen problemer med skjermen til enheten. Rapporter har omtalt flere hendelser av mørke vertikale eller horisontale linjer, spesielt på venstre kant av skjermen hvis vi har den vertikalt. Det har også vært klager på en merkbar fargeforskjell mellom skjermens to halvdeler, med venstre side som har en gulaktig farge.

Løsning: Disse problemene ser ut til å være et resultat av et problem med produksjonen av noen enheter, så den eneste løsningen er ta den med tilbake til en Apple Store slik at vi kan erstatte den berørte modellen.

ipad-mini-retina-retencion-imagen

2. Tastaturproblemer og forsinket navigasjon

Noen mennesker har fått problemer med å skrive på det virtuelle tastaturet til iPad Air, da dette tilsynelatende ville gitt et viktig og irriterende etterslep. Denne forsinkelsen er også til stede når du blar gjennom eller avslutter applikasjonene, spesielt når vi bruker en berøring med flere berøringer.

Problemet ser ut til å være forårsaket av et spørsmål om inkompatibilitet mellom iOS 7 og den nye iPad Air, men det er noen triks som vi kan utføre for å prøve å fikse det.

Løsning: Animasjonsrelaterte problemer kan reduseres gjennom Innstillinger – Generelt – Tilgjengelighet – Reduser bevegelse. Vi kunne også prøve deaktiver “Øk kontrast” som vi finner etter samme rute.

En annen type mer aggressiv løsning vil være å gå til Innstillinger – Generelt – Tilbakestill og klikk på “Tilbakestill alle innstillinger”. For tastaturproblemer kan vi prøve å deaktivere “Dokumenter og Data” gjennom Innstillinger – iCloud.

Endelig kunne vi også prøve tilbakestill iPad Air ved å holde nede låseknappen og skyve sidefeltet.

ipad-air-keyboard

3. Lukk og problemer med Safari

Mange mennesker har problemer med uventede nedleggelser og Safari-låser på iPad Air. Problemet ser ut til å manifestere seg oftere når du prøver legg til flere faner eller ha flere faner åpne.

Løsning: Prøv å gå til Innstillinger – Safari og klikk på “Fjern historikk” og “Fjern informasjonskapsler og data”. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å tilbakestille iPad Air etter fremgangsmåten som ble nevnt i forrige punkt.

Hvis du følger disse trinnene, fungerer Safari fremdeles ikke ordentlig, ta en sikkerhetskopi av iPad Air og deretter gjenopprette alt innhold og innstillinger gjennom Innstillinger – Generelt – Tilbakestill – Slett alt innhold og innstillinger.

En annen mulig løsning kan være å laste ned en annen nettleser fra App Store, for eksempel Google Chrome.

safari-ipad1

4. Kobler ikke til WiFi, det er tregt eller lider konstant signaltap

Hvis du merker at iPad Air ikke kobles til WiFi-nettverket ditt eller at det lider konstant signaltap, kan du utføre følgende triks i praksis.

løsninger: Slå av både ruteren og iPad Air, og slå dem på igjen etter 30 sekunder. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å sette iPad Air i flymodus og gå til Innstillinger – Generelt – Tilbakestill – Tilbakestill nettverksinnstillinger.

En annen litt mer komplisert løsning er sjekk ruteren din, og bekreft at den er oppdatert til den siste firmwareversjonen. Du må kanskje konsultere ruteprodusenten for å få disse detaljene. Du kan også bytte bånd ruteren bruker eller på kanalen.

Hvis ikke noe av dette har fungert, kan vi alltid gjenopprette enheten fullstendig etter å ha laget den tilsvarende sikkerhetskopien.

fly-modus-ipad

5. Batterilevetid

Dette er et annet vanlig problem i nesten alle moderne enheter, men i motsetning til mange andre, bør iPad Air prestere ganske bra i denne forbindelse. Hvis du merker at batteriet tappes raskt og du er sikker på at det ikke skyldes bruk, kan du prøve noen av disse løsningene.

løsninger: Den første tingen å gjøre er det vi legger ikke igjen noen søknad tung bruker mye ressurser som er åpne i bakgrunnen. For å gjøre dette dobbeltklikker vi Hjem-knappen og kontrollerer at dette ikke er tilfelle. Å tilbakestille enheten kan også hjelpe oss med å forbedre batterilevetiden.

Som diskutert i Digitaltrends, hvis du har en iPad Air med en datanettverkstilkobling og du er i lite dekningsområde, prøv å slå av nettverket for å se om det forårsaker batteriproblemer. Å gjenopprette iPad-en kan selvfølgelig også være løsningen.

Hvis ingen av disse trinnene fungerer, kan du gå til en Apple Store for å bytte ut iPad Air.

bateria-ios-7

Har du en iPad Air? Har du vært vitne til noen av disse problemene?