contadores Saltar al contenido

Topp elleve, ta klubben din til toppen med dette fantastiske spillet for iPad

Ta kontroll over en liten klubb og gjør den stor med Top Eleven

De fleste fotballspill lar deg bevege spillere rundt og score mål, men Top Eleven går et skritt videre, og du kan veilede et team med deg som trener. Spill en hel sesong, og greier å lede laget ditt til seier i hver eneste av kampene du skal spille. Nyt Top Eleven gratis for alltid, uten grenser.

top_eleven_ipad_app_store

Mange brukere spiller allerede Topp elleve og de gjør det over hele verden og på 39 forskjellige språk. Du må bare velge en klubb og legge spillerne dine til å trene hver dag for å forbedre ferdighetene til spillerne dine. Du vil være manager for klubben i alle dens aspekter, stadion, sponsorer, kjøp og salg av spillerne og mye mer.

Forbered signeringene for hver sesong, kontroller stadion og mye mer i dette fantastiske spillet for iPad og iPhone

Begynnelsen på Top Eleven vil være enkel, men selvfølgelig vil du begynne på nivå 1 for å lære trinn for trinn. Pressen har også mye å gjøre og vil stille deg en god serie spørsmål for å bli bedre kjent med deg selv. Administrer det beste du kjenner klubben din for å plassere den øverst på rangeringen. Også, når som helst kan du synkronisere klubben din med Facebook-kontoen din for å kunne følge trinnene dine på iPad eller iPhone. Bli trener 24 timer i døgnet!

top_eleven_ipad_app_store_2

Sesongene i Top Eleven varer 28 dager, og i dem kan du spille Cup-, League- og Champions League-kamper. Kontinuiteten din i alle mesterskap vil avhenge av ferdighetene dine og de første kampene du spiller. I det minste vil du spille to cupkamper og 26 ligakamper, og telle frem og tilbake. For å nivåere deg må du være i topp 7, inkludert den posisjonen. Først vil det virke enkelt, men ikke ta alt for gitt.

top_eleven_ipad_app_store_3

Spillerne har sitt eget humør og sin fysiske tilstand, to verdier du må passe på hvis du vil at de skal prestere på sitt beste. Å forbedre den fysiske tilstanden er ikke komplisert, la spilleren hvile eller ikke gi ham for mye stokk i alle kamper. Spillerne dine vil øke tilstanden deres basert på timene som går uten at de spiller. Å gjøre endringer i kamper vil også hjelpe, men du vil trenge flere sterke spillere slik at laget ikke legger merke til det.

top_eleven_ipad_app_store_4

Stemningen og moralen til spillerne er et kjennetegn som du også må kontrollere. Psykologøkter er den beste medisinen, men du vil trenge mer enn en for å gjenopprette hele morallinjen. Spillerne er også skadet, og du vil trenge behandlinger for å gjenopprette dem på kortest mulig tid. Du kan skaffe mer gjennom “tokens”, som er vekslingsvalutaen du vil ha mellom euroene dine og spillbutikken.

Hvis du liker fotball, er Top Eleven et virkelig sensasjonelt spill for iPad og iPhone. Du må gå oppover nivåstigen som driver din egen klubb. Teamet ditt vil ha navnet du ønsker og Du kan ha totalt 22 spillere, 11 startende, 7 innbyttere og fire ekstra spillere i troppen, vil de ikke gå på banen, men de er en del av teamet ditt. Noe av det morsomste er å signere, avhengig av din liga vil du motta tilbud i henhold til nivået du spiller på.

Alle Topp-elleve kamper spilles i streng live, og du kan gjøre endringer gjennom hele kampen i sanntid. Du kan også legge til vennene dine ved å gå til profilen deres. Noe fantastisk som spillet prøver å gjøre automatisk, er å gruppere med vennene dine i de samme ligaene, koppene osv. Takket være den siste oppdateringen vil du glede deg over Top Eleven på fullskjerm, har du den allerede? Start din egen liga!