Total War Battles, sanntidsstrategien kommer til iOS

SEGA leverer på sitt løfte om å fokusere på digitalt innhold og lanseringer Total War Battles: Shogun, mobilversjonen av vellykket saga for PC av sanntids krigsstrategispill. Spillet er nå tilgjengelig for brukere av iOS.

Sektoren av mobile enheter Det er et felt med mye potensiale som fremdeles ikke utnyttes fullt ut av noen selskaper, hardnakket med å opprettholde gamle markedsføringslinjer med fokus på konsoller og datamaskiner.

Før eller siden ender de opp med å innse alt de slipper ved å ikke delta i den mobile sektoren, og de bestemmer seg for å henvende seg til å lage innhold for nettbrett og mobiler. SEGA Han har fulgt denne veien, og nå presenterer han oss for et av de mest ambisiøse prosjektene på sin nye scene: Total War Battles: Shogun.

Sett i Middelalderens japan, Total War Battles: Shogun-spillere vil trå i skoene til en ung samuraier som søker å hevne farens død gjennom hele 27 hovedoppdrag og 18 sekundære av spillet.

Mer enn 15 timer med spennende spill, lage dine egne hærer med samuraier, ninjaer og krigermunker, til du oppnår målet ditt, i en spennende sanntidsstrategi, unnfanget og fullt tilpasset til mobile enheter.

 Total- War-Battles-Shogun-iOS

Tilhengere av strategispill vil ha det veldig fint med dette Total War Battles: Shogun, til tross for at de for øyeblikket ikke har en online flerspiller-modus.

Likevel gjør spillet mest mulig ut av begge dine spillbarhet som grafikk, spesielt hvis vi spiller i iPad, en opplevelse. Total War Battles: Shogun er nå tilgjengelig på App Store til prisen av 6,99 dollar.