free estadisticas Saltar al contenido

Travelex-penger indikerer hvor mye penger du skal ta på ferien

abril 26, 2020

Hvis du planlegger sommerferien og tenker dra på tur til et drømmende stedNoe av det viktigste du bør vite er hvor mye penger du vil bruke.

Nettopp nettopp av denne grunn Vi anbefaler appen Travelex Money for iPhone. En essensiell app som vil indikere hvor mye penger du trenger å bruke.

Travelex Money er en applikasjon gratis for Android og iOS, tilbyr et veldig rent og intuitivt grensesnitt, og driften av den er ganske enkel.

Den enkleste måten å beregne kostnadene for turen

Travelex Money vil gjøre det lettere for deg å bestemme hvor mye penger du vil bruke på ferieturen ved å vise deg hvor mye andre brukere har brukt på lignende turer.

Travelex-penger

Denne nyttige applikasjonen lar deg velge hvilken type tur du skal ta, til bli vant til ideen om hvor mye du skylder og / eller vil bruke, enten på en idyllisk strand eller på en hyggelig utflukt til fjells.

Travelex-penger

Det beste av alt, som våre kolleger på TheNextWeb forteller oss, er at når du først har bestemt deg for hvor mye du vil bruke, du kan bestille pengene direkte fra byrået Travelex i din iPhone- eller Android-smarttelefonapplikasjon. Nyttig, ikke sant?

Last ned Travelex Money

Hvis du vil laste ned dette programmet på din iPhone, kan du gjøre det fra følgende knapp som vi inkluderer nedenfor. Appen krever iOS 8 eller nyere versjoner Apples operativsystem og er kompatibel med alle iPhone-modeller (og tydeligvis med iPad), selv om det for øyeblikket ikke er optimalisert for iOS-nettbrett.

Sannheten er at det er en nyskapende ide, at hvis vi kombinerer den med tjenester som de som tilbys av Yaap Money, kan det være et flott spill for denne sommerferien.

Hva synes du om lanseringen av denne nye iPhone-applikasjonen? Kjente du Travelex Money? Del din mening fra kommentarfeltet og på våre sosiale nettverk.

Ikke glem at du kan dele denne artikkelen på de viktigste sosiale nettverkene gjennom samhandlingsknappene øverst og nederst i denne artikkelen. Takk for deltakelsen.