contadores Skip to content

Tre enheter som ville ha det vanskelig med lanseringen av iPad Mini

Som du vet, de siste dagene vises de ganske pålitelige rykter om et mulig nytt Apple-produkt. Det vil være iPad Mini, et 7,85-tommers nettbrett som direkte vil komme inn i det vellykkede markedet der andre enheter allerede seirer.

Mange vil være enige i at prisen kommer til å være den avgjørende faktoren for å bestemme suksessen eller fiaskoen med denne iPad Mini. Dette Apple vet selvfølgelig perfekt og det mest fornuftige ville være å tenke på en pris som ville være rundt 200 – 250 dollar for den mest grunnleggende modellen. I så fall ville det være veldig mulig å ødelegge salg og kritikk denne jula.

Imidlertid er det ikke sikkert noen er veldig fornøyde med alt dette. Åpenbart, vi mener konkurransens nettbrett, som de ville se på som et terreng der de ikke måtte takle Apple, har nå sluttet å være deres eksklusive jaktterreng.

En av dem er Amazon, som med sin Kindle Fire HD lykkes. Til rundt 200 dollar tilbyr det hele innholdsøkosystemet til den nordamerikanske nettportalen. Mange Apple-fans har kjøpt den, fordi de ikke kunne bruke mer på en iPad. Men sikkert ville dette endret seg når iPad Mini ble utgitt.

Den andre skuespilleren i uenighet er RIM, som i år har det ganske dårlig tid på grunn av fallet i salget av den en gang allmektige BlackBerry. PlayBook-nettbrettet ditt hever heller ikke hodet, veldig langt fra forslagene fra konkurransen.

Den tredje, og kan overraske mange, er iPod Touch. Faktisk, Det er vanligvis inngangsenheten til Apple-verdenen, og det koster rundt hva denne nye iPad Mini vil koste. Den tilbyr imidlertid mye mindre enn en miniatyrbrett fra eplefirmaet kunne gi.

Hva er din mening? Ser vi virkelig en iPad Mini neste måned?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!