contadores Skip to content

Tre kameraer for iPhone XI og to til den nye iPhone XR

Fra Wall Street Journal antyder de at Apple planlegger å innlemme et ekstra kamera til smarttelefonene sine i sin linje fra 2019. Som de påpeker, iPhone XI (iPhone 11) vil ha et tredobbelt kamerasystemmens jeg derimot andre generasjon iPhone XR vil ha et dobbeltkamera.

Dataene går lenger. 2019-linjen med Apple-smarttelefoner vil ha tre forskjellige modeller. To av dem ville ha en OLED-skjerm, og en av dem (etterfølgeren til iPhone XR) ville ha en LCD-skjerm.

På denne måten kan selskapet til det bitte eplet inkludere nye funksjoner for kameraene på iPhone-en fra 2019. Spesielt i modellen “iPhone XI Max” og det tredobbelte kameraet. Disse funksjonene vil være relatert til utvidet virkelighet og gjenkjennelse av objekter i tre dimensjoner.

Det kan interessere deg | Nok en gang bekrefter de trippelkameraet på iPhone fra 2019

Hva venter oss i 2020?

Vi vet allerede mer eller mindre hva eplefirmaet har i vente for oss i 2019. Men hva vil skje i 2020? Fra Wall Street Journal påpeker de det Apple kan slutte å lage en LCD-modell og de ville basere hele linjen på iPhone med OLED-skjermer.

OLED-skjermene til dagens XS-modeller tilbyr høyere kontrast enn de billigere LCD-skjermene til iPhone XR og tidligere generasjons modeller som iPhone 7 og iPhone 8.

Denne typen strategier og innovasjon i design og maskinvare for terminalene for den nærmeste fremtiden er avgjørende for å tiltrekke seg forbrukere og øke salget av enhetene dine.

Dette er Apples planer for iPhones fra 2019 og 2020. FoU-prosessen er allerede startet på Apple Park. Det er på tide å overraske verden. Vil Apple gjenoppfinne seg selv igjen?