Tre kameraer for iPhone XI og to til den nye iPhone XR

Tre kameraer for iPhone XI og to til den nye iPhone XR

Fra Wall Street Journal antyder de at Apple planlegger å innlemme et ekstra kamera til smarttelefonene sine i sin linje fra 2019. Som de påpeker, iPhone XI (iPhone 11) vil ha et tredobbelt kamerasystemmens jeg derimot andre generasjon iPhone XR vil ha et dobbeltkamera.

Dataene g√•r lenger. 2019-linjen med Apple-smarttelefoner vil ha tre forskjellige modeller. To av dem ville ha en OLED-skjerm, og en av dem (etterf√łlgeren til iPhone XR) ville ha en LCD-skjerm.

P√• denne m√•ten kan selskapet til det bitte eplet inkludere nye funksjoner for kameraene p√• iPhone-en fra 2019. Spesielt i modellen “iPhone XI Max” og det tredobbelte kameraet. Disse funksjonene vil v√¶re relatert til utvidet virkelighet og gjenkjennelse av objekter i tre dimensjoner.

Det kan interessere deg | Nok en gang bekrefter de trippelkameraet på iPhone fra 2019

Hva venter oss i 2020?

Vi vet allerede mer eller mindre hva eplefirmaet har i vente for oss i 2019. Men hva vil skje i 2020? Fra Wall Street Journal påpeker de det Apple kan slutte å lage en LCD-modell og de ville basere hele linjen på iPhone med OLED-skjermer.

OLED-skjermene til dagens XS-modeller tilbyr h√łyere kontrast enn de billigere LCD-skjermene til iPhone XR og tidligere generasjons modeller som iPhone 7 og iPhone 8.

Denne typen strategier og innovasjon i design og maskinvare for terminalene for den n√¶rmeste fremtiden er avgj√łrende for √• tiltrekke seg forbrukere og √łke salget av enhetene dine.

Dette er Apples planer for iPhones fra 2019 og 2020. FoU-prosessen er allerede startet på Apple Park. Det er på tide å overraske verden. Vil Apple gjenoppfinne seg selv igjen?